Predivne haljine s ‘wow’ faktorom koje želimo u svom ormaru

Predivne haljine s ‘wow’
faktorom koje želimo u svom ormaru

Raskošni materijali, raskošne boje (s dodatkom nekoliko neutralnih tonova) i raskošne siluete elementi su u središtu najpoželjnijih modnih trendova i modela za ljetnu sezonu. Spojeni zajedno, oni stvaraju ženstvene odjevne komade s trendi pomakom. Među trendovima i modelima koji će obilježiti ljetnu modnu sezonu već se istaknulo nekoliko prvih favorita, a koje, i ove sezone i s dozom šarma, predvode neodoljive haljine.

Savršene za svaku priliku i ugodne za nošenje, haljine svake sezone dolaze u bezbroj različitih izdanja među kojima će baš svatko pronaći onu savršenu za svoj ormar i stil. Kada je o haljinama riječ, ljetne kolekcije poznatih modnih brendova nisu razočarale već donijele pregršt divnih modela koje jedva čekamo nositi u kombinaciji s omiljenim sandalama, natikačama i trendi torbama.

Nakon sportskih modela, modni brend Aje predstavio je svoju Resort22 kolekciju u kojoj su se kao glavne zvijezde istaknule predivne haljine s wow faktorom.

Haljine koje dolaze s wow faktorom

Kako kreirati haljine koje ženstvene u svojoj ideji, a moćne u izvedbi? Najbolji odgovor na to pitanje donose nam prijatelji Adrian Norris i Edwina Forest. Adrian i Edwina 2008. godine osnovali su modnu kuću Aje, a danas se ističu kao pioniri australskog modnog stila koji savršeno spaja neopterećenost života na obali i urbane atmosfere gradskih ulica. Kroz svoj kreacije, oni prenose ideju moćne ženstvenosti i nonšalancije, a haljine s njihovim potpisom uvijek se ističu kao modeli s wow faktorom uz koje vam, za savršeni look, neće trebati ništa više!

U Resort22 kolekciji, Aje je još jednom su oduševio modnu publiku haljinama koje oduzimaju dah. Onaj neuhvatljivi X faktor, Adrian i Edwina utkali su u raskošne kreacije uz pomoć voluminoznih elemenata koji stvaraju impresivne siluete. Kako bi naglasili svu njihovu raskoš, dodali su im bogate nijanse ružičaste, žute i tamnocrvene boje. Rezultat su haljine koje ćete poželjeti u svom ormaru.

Pogled na Aje haljine donosimo vam u nastavku, a sve informacije o modnoj kući Aje i njihovim modelima možete pronaći na ajeworld.com.

Učitati još
Zatvori