Torba koju je proslavila Dua Lipa novi je predmet žudnje modnih obožavatelja
Torba koju je proslavila Dua Lipa novi je predmet žudnje modnih obožavatelja

Torba koju je proslavila Dua Lipa novi je
predmet žudnje modnih obožavatelja

Povijest modnog brenda Bottega Veneta seže sve do 1996. godine, kada je on osnovan u talijanskoj Vicenzi. Od samog svog osnutka, brend je postao simbol za nepogrešivo talijansko umijeće dizajna i sofisticirani luksuz, gradeći kroz godine bogato modno naslijeđe koje je u današnjim okolnostima sve samo ne zanemarivo.

Bottega Veneta uživa kultni status

Ne znamo postoji li u ovom trenutku modni brend koji ima toliku vojsku sljedbenica diljem svijeta, a čiji skoro svi aktualni modni dodaci istovremeno uživaju kultni status. Formula Bottege Venete je jasna: izgradite ormar s visoko kvalitetnim capsule komadima koji su trenutno cool, a koji će i dugoročno izdržati test vremena. Takva je Bottegina odjeća, a takvi su svakako i modni dodaci.

Torba Kalimero koju je dizajnirao novi kreativni direktor Matthieu Blazy upravo je stigla na web shop slavne modne kuće. Cijena Kalimero bucket torbe iznosi 7.500,00 američkih dolara. Model je načinjen od kože i zasad dolazi u 4 boje. Na Instagramu se dalo primijetiti da je pop pjevačica Dua Lipa nosila ovu torbu. Pritom ju je savršeno iskombinirala s oversized košuljom i prekrasnim visokim čizmama.

Foto: Instagram, Bottega Veneta

Učitati još
Zatvori