7 savršenih: Mini suknja
7 savršenih: Mini suknja

7 savršenih: Mini suknja

Moda je fluidna i brzo se mijenja, a osim toga se vrti i u krug. Svjedoci smo novih trendova, ali i povratka starih koji su se nosili u devedesetima i 2000-im godinama. Retro estetika je ponovno u modi, a osobito bismo istaknuli školski look. Ove jeseni čeka nas karirani uzorak, preppy estetika i plisirane mini suknje koje ćete kombinirati na loaferice i duge čarape. Bez obzira jeste li pobornik trendova ili nosite klasiku, mini suknja je komad koji se može kombinirati na razne načine i tako stvoriti dobar jesenski outfit.

Mini suknja je must have trend ove jeseni

Mini suknje je komad koji je godinama bio u modi i iz iste izlazio. Nove jesenske kolekcije su došle u omiljene brendove i po onome što možemo vidjeti do sada, mini suknja će biti nezaobilazni dio ove jeseni i zime. Nije riječ o jeans mini suknji nego o dječačkom modelu koji je dio školske uniforme i kao takav se može kombinirati na razne načine. Osim tog tipa, prisutne su i mini suknje u bojama kao i one koje su dio ženskog odijela.

Kombinacije s mini suknjom koje ćete nositi

Mini suknja se može kombinirati na razne načine, a kako ćete je vi ukomponirati u vlastiti stil, ostaje na vama. Kada govorimo o krojevima, nama je najdraži plisirani u nekoj zagasitoj boji ili uzorku. Predlažemo ga nositi na loaferice i duge čarape s majicom i bomber jaknom. Osim toga, ako pak želite nešto klasičniju kombinaciju, predlažemo mini suknju kao dio ženskog odijela u boji. Riječ je o kompletu u kojem ćete biti dotjerani, a istovremeno i razigrani. Mini suknje možete kombinirati na tenisice, čizme i loaferice. Što god odabrali, nećete pogriješiti. U nastavku donosimo mini suknju u 7 savršenih primjera.

cos
cos
monki
zara
monki
ONLY Petite zalando

Foto: Instagram, Zara, COS, Monki, Zalando

Učitati još
Zatvori