Mini kardigani najženstveniji su način da upotpunite outfit ove zime
Mini kardigani najženstveniji su način da upotpunite outfit ove zime

Mini kardigani najženstveniji su način
da upotpunite outfit ove zime

Mini kardigani jedan su od trendova dvijetisućitih koje ponovno volimo nositi.

Za razliku od nekih apsolutno nepraktičnih hitova iz tog razdoblja, koji nisu uspjeli zaživjeti u 2022., mini kardigane lako je kombinirati uz različite outfite, jer tajna njihove raznovrsnosti leži upravo u njihovoj jednostavnosti.

Kratki kardigan pravi je modni kameleon

Dvijetisućitih kratki kardigani nosili su se uz pripadajuće majice na bretelice, odnosno u kompletu koji se popularno nazivao twin set, a najčešće su se kombinirali uz suknje do koljena od paučastih materijala te japanke s platformom, hlače s džepovima ili haljine sa sitnim cvjetnim uzorkom.

Danas kratki kardigan otkriva svoj novi modni identitet pa se priklanja stilu žene koja ga odijeva, a ne svojem trendi statusu. Ako izaberete dobar mini kardigan i pažljivo ga čuvate, ta će se ženstvena vesta pokazati kao pravi spas u brojnim prilikama, od last minute outfita za spoj pa do zgodne kombinacije za kavu s prijateljicama.

Na francuski ili trendi način

Kad razmišljate kako nositi svoju kratku vestu na gumbiće ili na vezanje, inspirirati se možete raznim stilovima.

Možete u potpunosti precrtati stil dvijetisućitih i nositi kardigan uz kratki top, široke i predugačke hlače niskog struka te cipele s produljenim špicom ili retro tenisice. S druge strane, možete potražiti svoje modne muze među francuskim blogericama te kratki kardigan spojiti uz ultra ženstvene komade, fine topove od svile, prozračne haljine cvjetnog uzorka ili traperice širokih nogavica, kakve chic Parižanke obožavaju nositi.

Kako odabrati onaj pravi?

Ako ste odlučili uložiti u samo jedan mini kardigan nemojte kupovati na brzinu. Prije svega razmislite uz kakve ćete ga outfite nositi te želite li da ima ovalan ili V-izrez. Također u obzir uzmite njegovu duljinu, s obzirom na visinu struka na hlačama koje najčešće nosite. Tek onda zaronite u ponudu online trgovina u kojima ćete ove sezone pronaći pregršt kardigana koji osvajaju svojom ljupkošću.

Pronašli smo za vas 20 neodoljivih!

H&M
Mango
H&M
Bershka
Zara
C&A
Bershka
H&M
Mango
& Other Stories
Bershka
Zara
Mango
Zara
Zara
Bershka
H&M
Zara
C&A

Foto: Instagram (@sabinasocol, @laurakleinas), Zara, Bershka, C&A, H&M

Učitati još
Zatvori