Mini haljine koje ćemo ove jeseni nositi i na gole noge i na tople najlonke

Mini haljine koje ćemo ove jeseni nositi i na
gole noge i na tople najlonke

@meganellaby

Ljeto se polako bliži svojem kraju, no sezoni kratkih i zavodljivih haljina još uvijek nije kraj. Iako će se sa sve nižim jesenskim temperaturama u fokusu kolekcija poznatih modnih kuća, dizajneri i brendova, ali i naših ormara i svakodnevnih kombinacija ponovno naći trendi modeli hlača, haljine će još uvijek imati važno mjesto u našoj jesenskoj garderobi.

MINI HALJINE ZA JESENSKE DANE

Kao savršen izbor za tople i sunčane dane, mini haljine bile su ključan dio naše proljetne i ljetne garderobe. Iako jesen donosi osvježenje koje će označiti početak nove sezone unutar naših ormara, mini haljine još uvijek će biti modni favorit. Nakon prozračnih ljetnih modela ukrašenih razigranim uzorcima uz koje nam je bio dovoljan tek omiljeni par sandala, jesen će transformirati mini haljine uz pomoć raskošnih i toplijih materijala, zagasite palete boja, najpoželjnijih uzoraka i novih trendova.

Zara

Od cvjetnih uzoraka u njihovom jesenskom ruhu i životinjskih uzoraka kao jednom od najistaknutijih trendova nove sezone do vječne male crne haljine i drugih jednostavnih modela u neutralnim bojama, mini haljine i u jesenskoj će sezoni ponuditi svaki model koji možemo poželjeti. Osim novih krojeva i boja, jesen donosi i nove kombinacije u kojima će jednostavne, šarmantne i ženstvene mini haljine odigrati glavnu ulogu.

Za dnevni look posegnut ćemo za blejzerom i tenisicima, dok će se naša omiljena kombinacija za večernje izlaske kriti u spoju mini haljine, kožne jakne i trendi čizama s visokom, ali udobnom potpeticom. I dok su za vrijeme toplih proljetnih i ljetnih dana mini haljine otkrivale naše preplanule noge, u jesenskoj će se sezoni spojiti s toplim najlonkama i donijeti jednako šarmantan odgovor na znatno niže temperature.

Popularnost mini haljina u jesenskoj sezoni prepoznali su i high end i high street brendovi koji su svoje kolekcije obogatili raskošnim modelima. Najbolje smo izdvojili u nastavku.

Zara
Mango
Uterqüe
Zara
REDValentino
Etro
Topshop
Low Classic
Saloni
Richard Allan x H&M
Uterqüe
Mango
Topshop
Richard Allan x H&M
Massimo Dutti
Thom Browne
Mango
Helmut Lang
Mango
Anine Bing
Dodo Bar Or
Mango
Richard Allan x H&M
Rixo
Vanessa Bruno
Uterqüe
IRO
Zara
Topshop
Tibi
Ksubi

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Topshop, Uterque, Zara

Preporuka

Zatvori