23 military kaputa za zimu

23 military kaputa za zimu

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mary Orton (@maryorton)

Iz mora kaputa koji su posljednjih tjedana preplavili modnu scenu, istaknulo se nekoliko stilova koje sada već sa sigurnošću možemo smatrati velikim jesenskim, a vjerojatno i zimskim trendom. Uz karirane kapute i kapute na preklop, u prvi plan iskočili su i kaputi military stila, koji vam zasigurno i ne djeluju kao neka pretjerana novost, jer modnih ih brendovi favoriziraju doista svake hladnije sezone. Pa ipak, to nam daje do znanja da su kontinuirano jako popularni među modnom publikom i da postoji naznaka kako će biti odlično prihvaćeni i ove godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ??? ?????????? ????’? ????? (@lydiajanetomlinson)

Military kaputi koje biramo ove sezone

Među dizajnerskim brendovima, military kapute u svoje su kolekcije uvrstili Versace, Saint Laurent, Balmain i druga zvučna imena, a posebno nas je osvojio kratki kaputić brenda Sacai koji je u jedno spojio military stil i stil spitfire jakne. Pinko je modnoj sceni ponudio jedan sivi model asimetričnog zatvarača čiji je ovratnik bogato dekoriran krznom, a zatim se odlični modeli nastavljaju pojavljivati kod high street imena, za koja smo bili sigurni kako će i ona popratiti trend military kaputa.

Od mornarski plave boje, preko crvene, pa sve do maslinasto zelene, u nastavku donosimo 23 chic modela military kaputa, koje ćete najbolje prepoznati po strogom vojničkom kroju i dekoru sa zlatnim gumbima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashleigh | Fashion + Lifestyle (@ashleighdmello) on

Pinko

Saint Laurent

Balmain

Sacai

MSGM

MSGM

Saint Laurent

Versace

 

 

Zara

Zara

Zara

Zara

Mango

Mango

H&M

Reserved

Reserved

Mango Outlet

Mango Outlet

Mango Outlet

Mango Outlet

Mango Outlet

Učitati još
Zatvori