H&M haljina koja je toliko svestrana da uz nju nećete morati kupiti nijednu drugu
H&M haljina koja je toliko svestrana da uz nju nećete morati kupiti nijednu drugu

H&M haljina koja je toliko svestrana da uz nju nećete morati kupiti nijednu drugu

“One is never over-dressed or underdressed with a Little Black Dress”, kaže Karl Lagerfield.

Mala crna haljina klasik je koji ništa ne može zamijeniti- osim midi crne haljine. U zadnjih par godina, midi crna haljina postala je svevremeni klasik i možda čak zamjenila ikoničnu LBD (little black dress).

Beskrajno kombiniranje s midi crnom haljinom

Midi haljina je temelj za izgradnju bezvremenog ormara, a njena svestranost čini ju IT komadom za svaku sezonu. Super se kombinira sa svime – japankama ili sandalama po ljeti, balonerom i balerinkama po jeseni ili s kaputom i čizmama po zimi. Mogućnosti su beskrajne, a haljina jedna. Kombinirajte ju ležerno ili formalno ovisno o prigodi. Za šetnju gradom, večer u restoranu ili plažu, midi crna haljina je uvijek prikladan izbor.

H&M haljina s old money estetikom

Izdvajamo ovaj modni klasik u crnoj boji iz H&M-a. Minimalistična, ali sofisticirana, ova haljina daje nam old money estetiku. Radi se o haljini midi duljine sa drapiranim detaljima. Savršen kroj i drapirani detalji prate liniju tijela i laskaju svakoj građi. Asimetričan rub je suvremeni i trendi detalj koji viđamo često, a dodaje zanimljivost i twist klasičnoj haljini. Visoki ovratnik daje elegantnu i sofisticiranu notu te je super za hladnije mjesece koji slijede.

H&M haljina je istovremeno udobna i praktična te savršen komad za slojevito oblačenje u hladnijim mjesecima.

 

Kako stilizirati midi haljinu?

H&M midi haljina je statement komad koji se može graditi uz pomoć modnih dodataka i obuće kako bi se stvorio cjelokupan look. Kombinirajte ju s popularnim sambama i vestom te torbicom preko ramena za suvremeni i opušten look. Ili se odlučite za kombinaciju s prevelikom kožnom jaknom i balerinkama.

Za zadnje sunčane dane ove sezone, stilizirajte midi haljinu s birkicama i prevelikom torbom. A za skore hladne mjesece ju stilizirajte s džemperom i gležnjačama ili kaubojkama te dugim kaputom.

H&M haljina super se kombinira za svečane prigode poput svadba ili promocija u kombinaciji sa sandalama na petu i trendi blistavom clutch torbicom, dok ju za sofisticirane poslovne lookove kombinirajte sa sakoom i cipelama na petu.

FOTO: H&M

Učitati još
Zatvori