Model balerinki koje nose svi smo pronašli u povoljnijoj verziji
Model balerinki koje nose svi smo pronašli u povoljnijoj verziji

Model balerinki koje nose svi smo
pronašli u povoljnijoj verziji

Svako toliko neka modna kuća izbaci komad ili modni detalj koji doživi veliki hype. To nam nije čudno niti neočekivano, a postoje modni detalji koje takav status prati već sezonama. Odjednom ih svi žele i čekaju u redu kako bi uspjeli uhvatiti dizajnerski komad.

Slična sudbina se dogodila i s balerinkama francuske visoke modne kuće Alaïa koja postoji još od davne 1964. godine. Riječ je o brendu koji već dugi niz godina izbacuje komade koji su dovedeni do savršenstva, a njihovi krojevi, materijali te dizajn su prepoznati diljem svijeta. Upravo zbog toga nas ne treba čuditi što su ove balerinke postale popularne, a mi smo pronašli povoljniju verziju koja će vam se sigurno svidjeti.

Balerinke – cipele o kojima svi imaju mišljenje

Kada govorimo o balerinkama, možemo zaključiti kako se oko ovih cipela uvijek lome koplja. Ili ih obožavate i nosite godinama ili ih nikada ne mislite nositi. Moramo priznati kako smo i mi sami imali različita mišljenja tijekom godina, no nitko ne može osporiti kako ove cipele mogu izgledati elegantno.

Ako želite poslovnu i elegantnu kombinaciju, a niste ljubitelji potpetica ili pak ne volite chunky cipele, onda su balerinke idealna opcija. Bilo da je riječ o jednostavnom ili pak vibrantnom modelu, savršeno će se uklopiti na poslovne kombinacije, a istovremeno ćete se osjećati ugodno. S obzirom na brzi tempo života, modni naglasak je na nosivim komadima i u tom smislu su balerinke odličan detalj.

Alaïa model nose poznate fashionistice

Alaïa model balerinki je kombinacija klasike s trendi dozom. Naime, ove balerinke dolaze u crnoj boji s detaljima u vidu plosnatih zakovica. Odličan su pak detalj ako vašoj kombinaciji želite dati ‘ono nešto’. S obzirom na to kako je riječ o modelu visoke modne kuće, potrudili smo se pronaći dupe verziju i našli smo je u Mangu. Mango model je gotovo isti kao original i ako ga želite imati naša preporuka je da ga što prije kupite jer smo sigurni kako će se brzo rasprodati.

Foto: Instagram, Mango.

Učitati još
Zatvori