Top modeli natikača za ljeto u kojima ćete hodati kao po oblacima

Top modeli natikača za ljeto u kojima
ćete hodati kao po oblacima

Od kalendarskog početka ljeta dijeli nas manje od mjesec dana i mnogi su već počeli razmišljati o tome gdje će ove godine iskoristiti svoje godišnje odmore. Činjenica je da će nam Jadran ovog ljeta biti top destinacija, pa uz planiranje ljetovanja polako počinju i one manje, ali slatke pripreme u vidu organizacije ljetne garderobe i nabavljanja svih potrebnih stvari za putni kovčeg.

Uz kupaće kostime, lepršave i prozračne haljine te slamnate cekere za plažu, nezaobilazan komad na ljetovanju svakako će biti i natikače. Upravo s ovim modelom ljetnih cipela u posljednjih smo se nekoliko godina toliko zbližili, da svake godine iznova samo želimo dodatno obogaćivati postojeću kolekciju, novim stilovima i novim bojama koje unose osvježenje u ljetnu garderobu.

Natikače ipak nisu rezervirane isključivo za plažu i bazene, već u njima volimo i hodati po kući u ljetnim danima ili defilirati gradom i uživati u koktelima za toplih ljetnih večeri. Svestrane su i lako se kombiniraju od jutra do večeri, a imperativ koji se veže uz natikače definitivno je – udobnost. S obzirom na činjenicu da u njima provodimo toliko sati, dana i tjedana, želimo se osjećati maksimalno komforno u modelu kojem smo poklonili povjerenje i kao da hodamo po oblacima.

Kako bi ženama pružio maksimalnu udobnost u svojim natikačama, poznati modni brend Mephisto, kojem su upravo udobnost i najkvalitetniji materijali oduvijek na prvom mjestu, pobrinuo se kreirati modele koji će se isticati kvalitetom – kako u izboru materijala, tako i u dizajnu i izradi.

Sve Mephisto natikače izrađene su od najfinije kože bojane prirodnim bojilima i 100% prirodnog pluta proizvedenog od hrasta s održivih nasada u Portugalu. Udobnost gazišta je nenadmašna, a ultralagani gumeni potplat savršeno amortizira udarce prilikom hodanja.

Mephisto natikače za najugodnije ljeto dosad

Mephisto kolekcija natikača za ljeto 2020. obiluje chic modelima među kojima se doista teško odlučiti za favorita. Ove natikače skladno ujedinjuju bezvremensku klasiku s daškom modnih trendova, a rezultat su super nosivi stilovi čija privlačnost ne blijedi s prolaskom godina.

Ovisno o tome kakav tip natikača volite nositi, Mephisto će vam ponuditi idealno rješenje. U kolekciji se može pronaći Harmony, omiljeni model s dva kožna remena i ukrasnim kopčama, zatim model Nora Star s efektnim detaljem laserski rezanih zvjezdica, Nikie Star – model japanke koji također dolazi sa zvjezdanim motivom, Nanou Star – natikača s kriš-kraš remenjem, Helen – japanka sa zanimljivim twistom u obliku remenčića koji obavijaju prste i nogu, lakirana japanka Natalina u osvježavajućim ljetnim bojama, te Nanouchka – najklasičnija moguća natikača s kožnim remenčićem za žene svih dobi i stilova.

U nastavku donosimo najudobnije i najbolje natikače sezone s Mephisto potpisom, a cijelu kolekciju ovog vrhunskog francuskog brenda možete pronaći na shoes.hr.

Mephisto Harmony
Mephisto Helen
Mephisto Helen
Mephisto Natalina
Mephisto Nikie Star
Mephisto Nikie Star
Mephisto Lise
Mephisto Lise
Mephisto Tyfanie
Mephisto Ivana
Mephisto Nanouchka
Mephisto Nanouchka
Mephisto Nanou Star
Mephisto Nanou Star

Foto: Mephisto

Učitati još
Zatvori