Massimo Dutti ima high street izdanje trenutno najpopularnijeg komada nakita

Massimo Dutti ima high street izdanje
trenutno najpopularnijeg komada nakita

@deborabrosa

S prvim danima nove godine i novom sezonom koju su u odličnim odjevnim komadima i modnim dodacima unutar prvih proljetnih kolekcija već najavili poznate modne kuće, dizajneri i brendovi, neki od najpopularnijih trendova i it komada u 2018. godini ostali su iza nas. Ipak, nekoliko modnih favorita u jednakoj će popularnosti uživati i u 2019. godini kada će se još uvijek igrati važnu ulogu u našem ormaru i svakodnevnim kombinacijama. Jedan od njih bez sumnje su ogrlice s inicijalima – komad nakita kojeg trendseterice već mjesecima ne skidaju.

HIGH STREET IZDANJE NAJPOPULARNIJEG KOMADA NAKITA

Istovremeno jednostavne i efektne, elegantne i moderne, ogrlice s inicijalima postale su najpoželjniji komad nakita zahvaljujući brendovima Chloé i Céline. Tanke zlatne ogrlice jednostavnim privjeskom u obliku slova bile su trend kojeg nitko nije očekivao, ali kojeg su baš svi brzo zavoljeli. I dok su popularne trendseterice početno slovo svog imena već nosile oko vrata, mnogi među nama tražili su pristupačniju alternativu najpopularnijeg komada nakita 2018. godine. Nakon pregršt verzija koje smo viđali u ponudi popularnih web trgovina Etsy i Anthropologie, onu najbolju pronašli smo u high street brendu Massimo Dutti.

Massimo Dutti

Kao dio svoje Online Exclusive linije high street brend Massimo Dutti izbacio je svoje izdanje popularne ogrlice s inicijalima. Inspirirane dizajnerskim prethodnicama koje smo imali prilike vidjeti kao dio nekih od najboljih street style kombinacija prošle godine, Massimo Dutti ogrlice nisu kopija Chloé i Céline ogrlica, već donose novu interpretaciju istog motiva. Na dugom zlatnom lancu nalazi se privjesak slova srednje debljine s izrezbarenim detaljima koji mu daju još efektniji izgled. Baš kao što je Massimo Dutti pokazao u svom lookbooku, ove ogrlice mogu se nositi na klasičan način, na dvostrukom lancu ili ih spojite s odjevnim komadima otvorenih leđa, prebacite na drugu stranu i stvorite zavodljivi look.

Ogrlice s inicijalima high street brenda Massimo Dutti možete pronaći u web trgovini po cijeni od 199,00kn, a kako izgledaju otkrijte u nastavku.

Massimo Dutti

Foto: Instagram, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori