Elegancija ljetnih klasika u novoj Massimo Dutti kolekciji

Elegancija ljetnih klasika u novoj
Massimo Dutti kolekciji

Prve kolekcije poznatih modnih kuća i brendova već su stigle u dućane i web shopove. Osim novih trendova i prvih modela, modne kuće i brendovi predstavili su i editorijale koji prate ljetne kolekcije i donose odlične ideje kako nositi sve ljetne modne novitete. Svoju viziju ljetne sezone u prvim modelima i predivnom editorijalu predstavio je i Massimo Dutti, omiljeni high street brend ljubitelja moderne elegancije. U svojoj prepoznatljivoj estetici, Massimo Dutti u svijet high street brendova još jednom donosi najelegantniju interpretaciju nadolazeće ljetne sezone.

ELEGANTNO LJETO U MASSIMO DUTTI MODELIMA

Prva ljetna kolekcija high street brenda Massimo Dutti donosi spoj jednostavnih silueta i neutralne palete boja. Daleko od monotonog, Massimo Dutti u jednostavnost i eleganciju klasičnih modela unosi igru tekstura koja stvara efektan izgled te nekoliko modela u žutoj i plavoj boji koji donose ono uvijek poželjno osvježenje u ljetnu garderobu. Elegantne odjevne modele u kolekciji prate jednako sofisticirani, ali istovremeno svestrani i udobni modeli cipela. Kao onaj posljednji pečat koji svaku kombinaciju čini boljom, Massimo Dutti je u svojoj novoj kolekciji i u kombinacijama koje donosi divan editorijal istaknuo nekoliko istovremeno decentnih i efektnih komada nakita u ulozi modnih detalja koji cijelu ljetnu modnu priču čine još posebnijom.

Najelegantniju high street kolekciju za ljeto i predivan editorijal sniman u idiličnoj atmosferi gradića uz obalu mora donosimo u nastavku.

Foto: Massimo Dutti

 

Učitati još
Zatvori