Najljepši komadi iz nove Massimo Dutti Icon kolekcije
Najljepši komadi iz nove Massimo Dutti Icon kolekcije

Najljepši komadi iz nove Massimo
Dutti Icon kolekcije

Massimo Dutti je brend prepoznatljive estetike i modnih detalja koji su odličan odabir ako želite imati klasične komade s urbanim pomakom. Sinonim za kvalitetne i poslovne komade za moderne žene koje žele biti dotjerane cijeli dan je upravo ovaj brend. Jesen je u znaku odvažnih i trendi komada, a ako sebi želite olakšati, uložite u moderne, a statement komade pomoću kojih ćete biti dotjerane za posao, sastanak, ali i gradsku kavu.

Massimo Dutti nova kolekcija za odvažne kombinacije

Često se susrećemo s problemom što odjenuti svaki dan za posao. Želimo biti dotjerani, a istovremeno se osjećati ugodno. Baza svake dobre kombinacije je statement komad oko kojeg gradite cijelu priču. Kada imate kvalitetne basic komade, nije problem složiti stylish outfit na dnevnoj bazi. Upravo takve komade smo pronašli u novoj Massimo Dutti Icon kolekciji. Crni puloveri, jesenske bluze s uzorkom i duge haljine na preklop samo su neki od komada u kojima ove jeseni možete zablistati. Ove godine u modi je traper u svim varijantama, pa smo tako pronašli dugi traper baloner koji će vas osvojiti na prvu.

Njega predlažemo nositi na dnevne poslovne kombinacije kako biste ih na pravi način osvježili. Haljina je s druge strane odabir s kojim nema greške, a duga jesenska haljina na preklop je idealan odabir ako se želite istaknuti u masi. Kada govorimo o obući, kaubojske čizme su IT komad koji morate imati, a loaferice nezaobilazni detalj jesenske trendi kombinacije. Izbor je velik, a na vama je koje ćete komade uvrstiti u garderobu. U nastavku izdvajamo naše favorite za jesen i zimu u koje se isplati uložiti.

 

 

Foto: Instagram, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori