Donje rublje i pidžame u kojima planiramo provesti vikend

Donje rublje i pidžame u kojima
planiramo provesti vikend

Privlačan spoj klasičnih krojeva, najnovijih trendova, kvalitete izrade i još uvijek relativno pristupačnih cijena modele – Massimo Dutti modeli svake se sezone ističu kao savršeni moderni klasici vrijedni pažnje. Iznimka nije ni jesenska kolekcija popularnog Inditex brenda koja donosi jednu od njegovih najraskošnijih modnih priča.

Uz odjevne komade i modne dodatke koji će obilježiti jesenske dane, Massimo Dutti je za jesen 2021. pripremio novu liniju posvećenu donjem rublju i pidžamama.

Donje rublje i pidžame s Massimo Dutti potpisom

Massimo Dutti pidžame stvorene su za sve one slobodne trenutke i dane koje ćemo provesti kod kuće, dok će Massimo Dutti donje rublje biti najugodniji početak svakodnevnih kombinacija. Baš poput drugih Massimo Dutti modela, donje rublje i pidžame s Massimo Dutti potpisom ističu se klasičnim krojevima, minimalnim prizvukom i modernim izgledom.

Nova Massimo Dutti kolekcija za jesen 2021. donosi nekoliko modela pidžama kompleta inspiriranih klasičnom muškom pidžamom koji spajaju pidžama košulju oversized kroja i pidžame hlače širokih nogavica. Uz pidžama komplete, u novoj Massimo Dutti kolekciji pronašle smo i divnu spavaćicu te pidžama komplete jednostavnih modela koji spajaju majicu bez rukava ili majicu dugih rukava i hlača širokih nogavica.

Nova Massimo Dutti kolekcija donijela je i delikatno donje rublje. U crnoj i bijeloj boji, Massimo Dutti donje rublje ističe se materijalima poput finog pamuka, romantične čipke i satena, a svaki od modela jednostavnog je i privlačnog kroja koji uvijek tražimo u donjem rublju.

U nastavku donosimo pogled na Massimo Dutti kolekciju donje rublja i pidžama, a sve modele možete pronaći i naručiti na massimodutti.com.

Učitati još
Zatvori