Krokodilski uzorak na obući – hit ove sezone

Krokodilski uzorak na obući –
hit ove sezone

Tommy Hilfiger (Mass)

Opušteni i ležerni stil vrlo je lako učiniti posebnim. Idealno rješenje ako ove jeseni želite biti stilski dotjerani nalazi se u obući s krokodilskim uzorkom! Gležnjače i vojničke čizme s krokodilskim uzorkom, kao glavni jesenski hit, svakoj modnoj kombinaciji dodat će dašak elegancije pa u ovoj obući sigurno nećete proći nezamijećeno. 

I ove jeseni nosimo čizme i cipele s krokodilskim uzorkom

Vojničke čizme s krokodilskim printom obuća su koju nije teško kombinirati s različitim odjevnim stilovima, a također se izvrsno podudaraju sa svim vrstama uzoraka. Šik kombinacija mogu biti crne ili crvene vojničke gležnjače s krokodilskim uzorkom, bijela košulja i karirana jakna. Istaknuti ovogodišnji trend čine i  bijele „kroko“ vojničke gležnjače, koje su već osvojile srca modnih entuzijastica. 

s.Oliver (Mass)

Ako niste oduševljeni životinjskim uzorcima, u svim Mass trgovinama na raspolagnju su i gležnjače koje na sebi imaju samo dašak krokodilskog uzorka, kao primjerice na dijelu oko pete. Djeluje divlje, ali u stvarnosti je profinjeno! Ovakav stil možete postići i u mokasinama s krokodilskim uzorkom. 

Tamaris (Mass)

U svim Mass trgovinama i na web shopu nalazi se impresivan izbor obuće s krokodilskim uzorkom.

Up Collection (Mass)
Replay (Mass)
Tamaris (Mass)
Guess (Mass)
Tom Tailor (Mass)
Replay (Mass)
Up Collection (Mass)

  Foto: Mass

Preporuka

Zatvori