Stylish marame kao najljepši modni dodatak ovog ljeta
Stylish marame kao najljepši modni dodatak ovog ljeta

Stylish marame kao najljepši
modni dodatak ovog ljeta

Moda je fluidna i brzo se mijenja i ponekad nam se čini kako ne stignemo pratiti sve modne trendove. No, nije poanta isključivo pratiti nove trendove nego nositi odjeću koju volimo na svoj prepoznatljiv način. Imati stila ne znači pratiti trendove nego biti autentičan u vlastitom izboru modnih odjevnih predmeta. Osobito bismo istaknuli modne dodatke kao šlag na kraju svake dobre kombinacije. Modni dodaci su ti koji na kraju čine razliku i ističu osobnost modnog stila. Da biste imali autentičan stil potrebno se zaigrati s modnim detaljima od kojih bismo posebno istaknuli stylish marame.

Marama kao IT modni detalj koji će podići svaki outfit

Marame su modni dodatak koji bismo posebno istaknuli kao detalj koji će podići svaku kombinaciju. Naime, riječ je o modnom dodatku koji ima dugu povijest i nosi se dugi niz godina. Imao je periode manje i veće popularnosti, ali posljednje vrijeme je apsolutni hit. Kada govorimo o materijalima, prisutne su razne marame, poput svilenih, lanenih ili pamučnih ovisno o onom što preferirate. Ove sezone nosimo uzorke i boje pa su u tom smislu popularne marame svih uzoraka od kojih bismo posebno istaknuli cvjetni i nezaobilazni animal uzorak koji je veliki hit.

Zanimljivost ovog komada je u tome što je praktičan i možete ga nositi na razne načine. Marama, ako je dovoljno duga može funkcionirati kao top koji se zaveže i tako dobijete unikatnu i stylish kombinaciju u kojoj ćete se istaknuti. Osim toga, možete je vezati oko ruke kao narukvicu ili oko glave na razne načine. Klasično vezanje oko vrata ove sezone je posebno stylish jer je to modni dodatak koji funkcionira umjesto nakita, a minimalističkoj kombinaciji daje razigranu notu. Marame su praktičan detalj koji se nosi na razne načine i zaista ga se isplati imati. Pomoću njega ćete zablistati na pravi način.

Burberry
Gucci
Gucci
Loewe
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Zara
Zara
Zara

Foto: Instagram, Zara, Massimo Dutti, Mytheresa

Učitati još
Zatvori