Želimo ih sve: 20 traperica do 20 eura iz Mango outleta
Želimo ih sve: 20 traperica do 20 eura iz Mango outleta

Želimo ih sve: 20 traperica do 20
eura iz Mango outleta

Svima nam je dobro poznat onaj divan osjećaj kad pronađemo traperice koje nam savršeno stoje, a još ako je cijena tako dobra da nam omogućuje kupnju još pokojeg novog komada, sreći nema kraja.

Upravo takvom vibrom trenutno odiše sekcija outlet trgovine slavnog španjolskog high street brenda, u kojoj se Mango traperice mogu kupiti u svim mogućim modelima, nijansama i veličinama, i to unutar budžeta od 20 eura.

Outlet cijene su super prilika za isprobavanje različitih modela

Klasične komade odjeće od kojih tražimo baš sve – i izgled i kvalitetu, najbolje je kupiti na sniženjima ili u outletu koji nam pruža mogućnost za isprobavanje različitih modela.

Ako želite jedan dan podsjećati na zvijezdu vintage francuskog filma, u chic tamnoplavim trapezicama, drugi dan utjeloviti duh eklektičnih dvijetisućitih u trapericama niskog struka, a treći dan ženstveno koračati asfaltom u trapericama visokog struka, potražite top traper komade po top cijenama.

Mango traperice iz outleta spajaju moderne krojeve s fantastično povoljnom prilikom – bilo bi šteta ne obnoviti garderobu barem kojim hlačama s tim popularnim španjolskim potpisom.

Koje traperice odabrati?

Kao i pri svakom shoppingu, najvažnije je odabrati traperice u kojima se osjećate udobno i koje vam dobro stoje. Ako pritom volite biti u trendu, obratite pažnju na tri kroja koja već nekoliko mjeseci vladaju ulicama, a čija će popularnost još više rasti iz mjeseca u mjesec.

Prve na popisu su  klasične traperice ravnog kroja i srednje visine struka, s potkraćenim nogavicama ili klasične duljine. Ovo su ujedno i traperice koje se isplati kupiti u nekoliko nijansi jer ćete ih nositi godinama, bez obzira na trendove.

Druge su široke traperice, u modnim krugovima trenutno i najpopularnije. Bilo da su vrećaste ili A-kroja, sa širokim trapericama teško ćete pogriješiti ove godine, pogotovo ako želite biti odjeveni po posljednjoj modi.

Treće na popisu su retro trapezice koje su se u modu vratile ravno iz sedamdesetih i dvijetisućitih. Njih se svakako isplati uloviti po sniženoj cijeni jer ćete kupujući u novim kolekcijama za njih trebati izdvojiti i do nekoliko puta višu cijenu.

20 traperica do 20 eura

Kako bi vam pomogli da izgledate chic i dotjerano tijekom cijele godine, pronašli smo za vas 20 odličnih modela traperica do 20 eura u Mango outletu.

Za sad se i najpopularniji modeli mogu kupiti u raznim veličinama, no savjetujemo vam da ne promišljate previše oko ovog shoppinga i da djelujete brzo. Naime, poznato je da dobre traperice iz internet trgovina nestaju brzinom munje.

Potkraćene traperice srednje visokog struka
Potkraćene traperice ravnog kroja
Ravne traperice visokog struka
Široke traperice visokog struka
Tamnoplave traperice visokog struka
Zvonolike traperice niskog struka
Tamnoplave traperice širokog kroja
Traperice ravnog kroj
Traperice s džepovima
Push-up skinny traperice
Traperice visokog struka
Široke traperice s prošivima
Traperice mom kroja
Crne traperice
Zvonolike traperice
Široke crne traperice
Bež traperice s našivenim džepovima
Traperice visokog struka
Traperice širokog kroja
Zvonolike traperice skinny kroja

Foto: Instagram (@vanessaroseblair, @jessicaskye)

Učitati još
Zatvori