Želimo ih sve: 20 traperica do 20 eura iz Mango outleta
Želimo ih sve: 20 traperica do 20 eura iz Mango outleta

Želimo ih sve: 20 traperica do 20
eura iz Mango outleta

Svima nam je dobro poznat onaj divan osjećaj kad pronađemo traperice koje nam savršeno stoje, a još ako je cijena tako dobra da nam omogućuje kupnju još pokojeg novog komada, sreći nema kraja.

Upravo takvom vibrom trenutno odiše sekcija outlet trgovine slavnog španjolskog high street brenda, u kojoj se Mango traperice mogu kupiti u svim mogućim modelima, nijansama i veličinama, i to unutar budžeta od 20 eura.

Outlet cijene su super prilika za isprobavanje različitih modela

Klasične komade odjeće od kojih tražimo baš sve – i izgled i kvalitetu, najbolje je kupiti na sniženjima ili u outletu koji nam pruža mogućnost za isprobavanje različitih modela.

Ako želite jedan dan podsjećati na zvijezdu vintage francuskog filma, u chic tamnoplavim trapezicama, drugi dan utjeloviti duh eklektičnih dvijetisućitih u trapericama niskog struka, a treći dan ženstveno koračati asfaltom u trapericama visokog struka, potražite top traper komade po top cijenama.

Mango traperice iz outleta spajaju moderne krojeve s fantastično povoljnom prilikom – bilo bi šteta ne obnoviti garderobu barem kojim hlačama s tim popularnim španjolskim potpisom.

Koje traperice odabrati?

Kao i pri svakom shoppingu, najvažnije je odabrati traperice u kojima se osjećate udobno i koje vam dobro stoje. Ako pritom volite biti u trendu, obratite pažnju na tri kroja koja već nekoliko mjeseci vladaju ulicama, a čija će popularnost još više rasti iz mjeseca u mjesec.

Prve na popisu su  klasične traperice ravnog kroja i srednje visine struka, s potkraćenim nogavicama ili klasične duljine. Ovo su ujedno i traperice koje se isplati kupiti u nekoliko nijansi jer ćete ih nositi godinama, bez obzira na trendove.

Druge su široke traperice, u modnim krugovima trenutno i najpopularnije. Bilo da su vrećaste ili A-kroja, sa širokim trapericama teško ćete pogriješiti ove godine, pogotovo ako želite biti odjeveni po posljednjoj modi.

Treće na popisu su retro trapezice koje su se u modu vratile ravno iz sedamdesetih i dvijetisućitih. Njih se svakako isplati uloviti po sniženoj cijeni jer ćete kupujući u novim kolekcijama za njih trebati izdvojiti i do nekoliko puta višu cijenu.

20 traperica do 20 eura

Kako bi vam pomogli da izgledate chic i dotjerano tijekom cijele godine, pronašli smo za vas 20 odličnih modela traperica do 20 eura u Mango outletu.

Za sad se i najpopularniji modeli mogu kupiti u raznim veličinama, no savjetujemo vam da ne promišljate previše oko ovog shoppinga i da djelujete brzo. Naime, poznato je da dobre traperice iz internet trgovina nestaju brzinom munje.

Učitati još
Zatvori