U Mangu smo pronašli torbicu koja izgleda kao da je dizajnerska
U Mangu smo pronašli torbicu koja izgleda kao da je dizajnerska

U Mangu smo pronašli torbicu koja
izgleda kao da je dizajnerska

Ponekad modni dodaci čine više za cjelokupni look, nego sama odjeća. Moć i utjecaj koji torbe, nakit i ostali dodaci imaju je lako uočljiv. Zato se u 2024. fokusirajte na blistavi nakit, statement moderne torbe, remene i trendi mašnice.

Prateći ovu ideologiju, pažljivo biramo modne dodatke koji će dodati dinamiku i svježinu u kombinaciju. Kao prvi i najbitniji korak, bacamo se u potragu za statement torbicom koja će pristajati na svaki stil i prigodu. U nastavku izdvajamo savršenu torbicu koju ćemo nesmetano nositi svakoga dana bez oklijevanja.

Inovativni oblici torbica

Već smo pričali o polumjesec i banana torbama koje su prošle godine bile viralni hit. Čak je prema Lyst Indexu Uniqlo model u obliku polumjeseca osvojio titulu it modnog dodatka 2023. godine. Kao nastavak na to, u 2023. smo svjedočili raznim inovativnim oblicima torbica, poput kockastih, valjak i trokut modela, no polumjesec oblik je ostao omiljeni klasik koji kopiramo u 2024. godini.

Mango torbica za svaki dan

U najnoviju Mango kolekciju je stigao modni dodatak koji će vas ostaviti bez riječi. Radi se o torbici na rame koju karakterizira moderan i upečatljiv polumjesec oblik, te luksuzan kožni izgled. Mango torbica dolazi u crnoj i šarmantno smeđoj nijansi, kako bi pristajala na svaku boju, print i dezen.

Čar torbice je u minimalističnom dizajnu koji se idealno prilagođava stilu koji osoba prati. Bilo da je to moderan, formalan, urbani ili ženstveni stil.

torba
torba
torba
torba

Kako stilizirati torbicu u budućim kombinacijama?

Očigledno je da će torbica pristajati na formalne, profinjene ili monokromatske kombinacije, zbog svojeg clean minimalističnog izgleda. No, osim toga možete ju stilizirati s najnovijim trendovima. Ključ atraktivnih i privlačnih lookova je u pravilnom stiliziranju istih. Već smo pričali o sendvič pravilu kojim se možete voditi svakog dana. Pravilo objašnjava kako vizualno možete učiniti svaki look privlačnim. Igrajte se animal printom, metalik komadima ili popularnim kaubojkama u 2024. godini.

Foto: Mango, Instagram (@sviridovskayasasha @diana_milkanova )

Učitati još
Zatvori