Mango suknje koje viču ljeto (a trenutno su i na popustu)

Mango suknje koje viču ljeto (a
trenutno su i na popustu)

I modni brendovi su se morali prilagoditi aktualnoj krizi oko koronavirusa, prebacujući svoje poslovanje isključivo na vlastite web trgovine. K tome, kako bi motivirali kupce, većinu svojih kolekcija stavili su na popust

Sada je već sasvim jasno kako je proljetna sezona gotovo pa izgubljena, no u trenutnoj situaciji mnogi potrošači bijeg su počeli tražiti u razmišljanjima o ljetu, za koje se svi nadamo kako će donijeti stabilizaciju i osjećaj sigurnosti u naše živote. Pomalo utopijski, ljetne kolekcije nakratko donose odmak od realnosti, pa tako i ona modnog brenda Mango, koja nam predstavlja najljepše suknje u kojima ćemo s guštom prošetati kada sve ovo prođe.

Mango suknje za ljeto 2020.

Sve što nam trenutno treba po pitanju mode su udobni sweatshirti, trenirke, oversized tunike i košulje, no kada bismo morale birati što ćemo nositi ovog ljeta, to bi bile jarke boje, vedri printevi, lepršavi materijali i svi oni modni elementi koji tako dobro dočaravaju nepodnošljivu lakoću postojanja. Ovog ljeta želimo i nadamo se biti posve bezbrižni, a kao melem nam stiže upravo ova kolekcija suknji koje unose optimizam u svaku žensku garderobu. Ako i vi nakratko želite odlutati u mislima, najljepše modele donosimo u nastavku.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori