U Mangu je već počelo veliko zimsko sniženje

U Mangu je već počelo veliko
zimsko sniženje

Od velikog sezonskog sniženja kada će svi naši omiljeni brendovi u svoje izloge izvjesiti one čarobne SALE natpise dijele nas još puna dva tjedna. Ipak, desetak dana prije službenog početak sniženja i nekoliko tjedana nakon velike shopping groznice koju su posljednji vikend u studenom stvorili Black Friday i Cyber Monday, brojni brendovi i ove će nas sezone bez sumnje iznenaditi s nekoliko preuranjenih ponuda i sniženja. Sezonu velikih zimskih sniženja ove je godine otvorio high street brend Mango.

MANGO JE OTVORIO SEZONU ZIMSKIH SNIŽENJA

Odmah nakon božićne, stiže nam shopping groznica koja će započeti 27. prosinca kada će u našim omiljenim dućanima krenuti veliko sezonsko sniženje. Iako nas od službenog početka zimskog sniženja dijeli još tjedan dana, high street brend Mango sve svoje obožavatelje danas je razveselio obaviješću da zimsko sniženje počinje već danas! Od elegantnih klasika i ležernih komada do toplog pletiva i party haljina, u svim Mango trgovinama kao i u službenoj web trgovini odlične modele iz jesenske i zimske kolekcije već možete pronaći snižene do 50%.

Uz odličan popust, u svojoj web trgovini Mango je zadržao i besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 300 kuna što ovo prvo veliko zimsko sniženje ove sezone čini još boljim i primamljivijim, a osim modela koji se nalaze i u svim Mango trgovinama, u web trgovini možete pronaći i sve one divne komade s Online Exclusive predznakom koje se sada isplati uhvatiti na popustu.

Tjedni ispred nas zasigurno će donijeti još pregršt odličnih modela i još niže cijene – sve jesenske i zimske komade koje je Mango pripremio za prvi val velikog sezonskog sniženja pronađite ovdje, a nekoliko naših favorita izdvojili smo u nastavku.

Učitati još
Zatvori