Nova proljetna Mango kolekcija u znaku pastelnih boja

Nova proljetna Mango kolekcija u
znaku pastelnih boja

mango-11

Uz novo izdanje proljetnih favorita osvježenih istaknutim trendovima nadolazeće sezone koji su prvi ispunili police Mango dućana još krajem prošle godine, sljedeći su na red stigli oni jednostavni basic komadi koje i ovog proljeća u Mango kolekciji predvode odlični traper modeli. Nakon prvih proljetnih modela koji su najavili novu sezonu i novu Mango kolekciju te nakon svih onih udobnih basic komada od kojih se nećemo odvajati, posljednji dodatak Mango proljetnoj kolekciji donosi novu modnu priču ispričanu kroz neodoljive klasike u pastelnim tonovima s vrlo modernim pomakom.

MANGO KOLEKCIJA U PASTELNIM BOJAMA

Spoj jednostavnih silueta i pastelnih boja u najnovijoj proljetnoj kolekciji španjolskog high street brenda Mango stvorio je neodoljive komade za svakodnevne kombinacije koji savršeno utjelovljuju pojam moderne romantike. I dok im nježni tonovi donose romantičan karakter, klasični krojevi s modernim pomakom donose im svestranost koja će svoje mjesto pronaći u jednostavnim, ali efektnim proljetnim kombinacijama za svaku dnevnu i večernju priliku.

mango-1

Od najsvjetlijih bež tonova do nježnih nijansi lavande i pastelne žute koja će se istaknuti unutar svake proljetne garderobe i kombinacije, od svim balonera kao vječnog proljetnog klasika do moderne interpretacije odijela u pidžama stilu i svih onih ženstvenih modela suknja i košulja između, najnovija Mango kolekcija donosi sve ključne modele ove proljetne sezone u njihovom najromantičnijem i najnježnijem pastelnom izdanju.

Pogled na najnovije Mango komada obojane pastelnim bojama donosimo u nastavku, a sve ih možete pronaći u Mango dućanima i Mango online shopu.

mango-9

mango-23

mango-21

mango-28

mango-25

mango-26

mango-15

mango-8

mango-7

mango-4

mango-20

mango-18

mango-31

mango-6

mango-19

mango-17

mango-10

mango-13

mango-16

mango-12

mango-3

mango-14

mango-2

mango-22

mango-24

mango-29

mango-30

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori