Nova Mango kolekcija je jedan od razloga zbog kojih jedva čekamo jesen

Nova Mango kolekcija je jedan od razloga
zbog kojih jedva čekamo jesen

Ljetnu sezonu smo mjesecima s nestrpljenjem iščekivali, a posljednjih nekoliko tjedana imamo priliku uživati i u pravom ljetnom vremenu – sunčanom i vrućem. U kombinaciji s godišnjim odmorom uz obalu mora, ljeto je bez sumnje omiljeno godišnje doba velikoj većini. Ipak, nakon nekoliko tjedana velikih ljetnih vrućina koje su na granici s neugodnima, svaki vjesnik jeseni izaziva oduševljenje. Kao prva najava jesenske sezone i ove su se sezone istaknule kolekcije popularnih modnih kuća, dizajnera i brendova. I dok smo među dizajnerskim modelima tražili najnovije trendove, među high street kolekcijama tražili smo najbolje nove modele koje ćemo zapravo dodati u svoju garderobu.

Potraga za najboljim jesenskim komadima koji će biti početak naše garderobe za novu sezonu nije potrajala dugo – sve što možemo poželjeti unutar ormara ove jeseni već smo pronašli u najnovijoj Mango kolekciji.

SAVRŠENA MANGO KOLEKCIJA ZA JESEN

Od omiljenih basic komada među kojima su se istaknuli novi trendi modeli traperica i cool T-shirtice s printom preko nezaobilaznog pletiva koje ćemo dodati svojoj garderobi s prvim jesenskim danima i nositi sve do kraja zime do poslovnih klasika s modernim pomakom koje ćemo rado nositi i nakon radnog vremena – najnovija Mango kolekcija skupila je najbolje od jesenskih modnih klasika i noviteta i stvorila svestranu kolekcija kreiranu prema željama i obavezama moderne žene.

Osim odjevnih komada koji će se brzo pretvoriti u naše nove jesenske favorita, najnovija Mango kolekcija za jesen donosi i odlične modne dodatke koji donose jednaki spoj klasičnog i modernog. Gležnjače su se vratile među najpoželjnije jesenske trendove i komade, ali u bijeloj boji, nakit je istovremeno upečatljiv, ali elegantan, a torbe još uvijek krase ne tako tipični oblici koji im osim praktične funkcije, daju i vrlo efektan izgled.

Pogled na najbolje jesenske Mango modele donosimo u nastavku, a pronaći ih možete i u Mango trgovinama i Mango web shopu.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori