Mango nakit je sve što vam treba da začinite ljetne kombinacije

Mango nakit je sve što vam treba da
začinite ljetne kombinacije

Španjolski high street brend Mango je svojom prvom proljetnom kolekcijom koja je na police njegovih dućana stigla već krajem prošle godine brzo osvojio modni svijet. Spoj najnovijih trendova i najdražih klasika još jednom se pokazao kao savršena kombinacija koja je istaknula nekoliko it modela i favorita u garderobama popularnih trendseterica okupljenih iza hashtaga MangoGirls. Nova godina donijela je i nove proljetne modele u Mango, a s ljetom na korak ispred nas high street brend svojoj raskošnoj proljetnoj kolekciji dodao je i prve ljetne modele koje krasi kombinaciji jarkih i neutralnih boja, jednostavnih krojeva i prozračnih materijala. Uz odjevne komade, kolekcija popularnog španjolskog high street brenda istaknula se divnom kolekcijom nakita koji plijeni pažnju i osvaja na prvi pogled.

DIVAN MANGO NAKIT ZA PROLJEĆE I LJETO

Nakit je onaj poseban modni začin koji donosi karakter i savršeni završni pečat baš svakoj kombinaciji. Od najdecentnijih komada koji donose tek suptilnu dozu sjaja svakodnevnim kombinacijama i koje u posljednjih nekoliko sezona obožavamo nositi u efektnim nizovima i slojevima do statement naušnica i ogrlica koje mogu transformirati i najjednostavniju kombinacija, nakit je oduvijek zauzimao važno mjesto kako unutar svakog ormara, tako i unutar svake nove kolekcije popularnih modnih kuća i brendova. Jednu od najdivnijih kolekcija nakita ovog proljeća i ljeta ima španjolskih high street brend Mango koji kroz svaki komad nakita donosi neodoljiv, i za Mango prepoznatljiv, spoj elegancije klasika i uzbudljivosti koju u svaku sezonu unose novi trendovi.

Mango kolekcija nakita za proljeće i ljeto vraća se sjaju zlata i upečatljivim komadima nakita koji se poigravaju geometrijskim i apstraktnim oblicima, sitnim detaljima i neočekivanim siluetama kako bi stvorili efektan izgled, ali i uvijek zadržali dozu svevremenske elegancije. U centru kolekcije nakita našle su se statement naušnice – pregršt upečatljivih modela koji zaista donose onaj posebni modni detalj uz koji vam, čak i unutar najjednostavnijih proljetnih i ljetnih kombinacija, neće trebati baš ništa drugo. Uz upečatljive zlatne modele, Mango kolekcija nakita donosi i naušnice koje savršeno prenose razigranost i bezbrižnost ljeta uz obalu mora u nježnim školjkicama, dok dozu glamura u cijelu kolekciju unose naušnice ukrašene resicama ili optočene draguljima.

Uz naušnice, ogrlice koje stvara nekoliko nizova tankih lančića s jednostavnim privjescima poput izrezbarenih medaljona i geometrijskih oblika istaknule su se kao savršeni izbor koji će u svaku proljetnu i ljetnu kombinaciju unijeti dozu boho romantike i elegancije.

Najljepše komade nakita iz aktualne Mango kolekcije koji će biti jedini modni detalj koji će vam zapravo trebati unutar svakodnevnih proljetnih i ljetnih kombinaciji donosimo u nastavku.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori