Mango kolekcija donosi sve moderne klasike za novu sezonu

Mango kolekcija donosi sve moderne
klasike za novu sezonu

Iako će rujan donijeti početak jeseni i početak nove sezone unutar naših ormara, prve jesenske kolekcije već su nas potaknule na razmišljanje o garderobi za novu sezonu. Stvaranje nove garderobe vratit će nas našim starim favoritima, ali i ponudilo bezbroj novih trendova. Savršen spoj omiljenih krojeva i najnovijih trendova stvorio je moderne klasike koji su se unutar kolekcija modnih kuća i brendova istaknuli kao neki od najsvestranijih, najelegantnijih i najpoželjnijih.

Uz neočekivane trendi detalje, moderne klasike krasi usmjerenost na neke nove krojeve i modele. Istovremeno klasični i inspirirani trenutnim modnim trendovima, moderni klasici u svaku će garderobu unijeti najbolje od oba svijeta s posebnim naglaskom na moderan izgled svakog od komada. Upravo su moderni klasici zvijezda najnovije Mango kolekcija.

MODERNI KLASICI ZA JESENSKU SEZONU

High street brend Mango predstavio je jednu od najboljih kolekcija za nadolazeću jesen koja donosi baš sve što možemo poželjeti u garderobi za novu sezonu. Odjevni komadi i modni dodaci stvoreni za svakodnevne kombinacije, nova Mango kolekcija naziva Neo Chic Allure donosi spoj neutralne palete boja s dodatkom grafičkih uzoraka, poznate modne klasike s pomakom u kroju ili silueti te tenisice, traperice i sportske majice koji u pojam klasičnog unose dozu ležernosti i udobnosti.

Odjevne komade i modne dodatke koji će se istaknuti kao savršeni početak svake jesenske garderobe pronađite u nastavku, svim Mango trgovinama i na mango.com.

Foto: Mango

Preporuka

Zatvori