Jeste li već spazili ove hit Mango šlapice koje se stalno rasprodaju?

Jeste li već spazili ove hit Mango
šlapice koje se stalno rasprodaju?

Kada je prije nekoliko tjedana lansirao svoju Comfy kolekciju, španjolski modni brend Mango dao nam je pregršt razloga za ostanak u toplini vlastitog doma. Jedan komad mekši je i ugodniji od onog drugog i nema sumnje da se radi o kolekciji koja je savršeno pogodila bilo aktualne sezone.

U skladu s epidemiološkom situacijom, sve se više povlačimo u svoje domove i društvene aktivnosti organiziramo unutar vlastita 4 zida. Osim toga, trenutke za sebe najviše volimo provoditi upravo u ovakvim udobnim komadima koji nas niti u jednom trenutku neće sputati i u kojima izležavanje na kauču poprima jednu sasvim novu dimenziju. Kolekciju Comfy odjeće iz Manga prati jedan model obuće koji se ove sezone, iznenađujuće ili ne, pokazao jednim od najprodavanijih stilova cipela u ponudi modnog brenda Mango, a to su ove krznene šlapice/balerinke koje se stalno rasprodaju.

Mango krznene balerinke koje svi žele

Mango ovaj simpatičan model na svojim stranicama prezentira kao balerinke, no nas neodoljivo podsjećaju na kućne šlapice u kojima bismo provele cijeli vikend. Napravljene su od umjetnog krzna i navodno jako udobne i tople, a taj efekt uvijek nastojimo postići s obućom kada stignu oni najhladniji zimski dani.

Čini se da su potpuni hit u Mango webshopu, jer ih pratimo već neko vrijeme i svako malo su rasprodane. I sada su pojedini brojevi nedostupni, no možete se predbilježiti, a Mango će vas obavijestiti kada budu ponovno dostupne. Cijena inače iznosi super pristupačnih 169 kuna. Pronaći ih možete ovdje.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori