Dvije nove i potpuno različite Mango kolekcije donose sve što trebamo za jesen ispred nas

Dvije nove i potpuno različite Mango kolekcije donose sve što trebamo za jesen ispred nas

Prvi odjevni komadi i modni dodaci za jesensku sezonu stigli su još početkom kolovoza. Od povratka omiljenih modnih klasika poput crnih gležnjača do novih trendi boja koje će uskoro obojati modni svijet i naše garderobe, prvi jesenski modeli najavili su novu sezonu i istaknuli nove trendove. Ipak, onaj najbolji dio jesenske modne priče tek dolazi u novim kolekcijama koje će stizati na police omiljenih modnih brendova u narednim tjednima. Dvije odlične kolekcije koje u nekoliko ključnih modela donose sve što možemo poželjeti i zatrebati u svojoj jesenskoj garderobi već je predstavio high street brend Mango.

Dvije kolekcije u kojima ćete pronaći sve za jesen

Nakon velikog sezonskog sniženja, popularni high street brendovi svoje su ljetnim trendovima obojene trgovine transformirali u jesenske modne oaze. U samo desetak dana, high street brend Mango predstavio je čak dvije odlične mini kolekcije. Iako na prvi pogled potpuno različite, spojene zajedno, nove Mango kolekcije donose sve što možemo zatrebati i poželjeti za novu sezonu.

Prva je stigla Everyday Pleasures mini kolekcija posvećena svakodnevici. U klasičnim modelima s modernim pomakom, nova Mango kolekcija donijela je sve modne favorite kojima se svake jeseni iznova vraćamo, ali u novom osvježenom izdanju. Elegantan baloner, jednostavna bijela košulja, plave traperice te pepita i karirani uzorci vratili su se u novoj Mango kolekciji s dodatkom trendi modela od kože i dozom neodoljive ležernosti.

I dok je mini kolekcija Everyday Pleasures donijela klasične modele s ležernim pomakom, sljedeća mini kolekcija koja je na police omiljenog španjolskog brenda stigla tek nekoliko dana kasnije donijela je upravo suprotno – ležerne modele s klasičnim pomakom. Coming in soft posljednja je Mango kolekcija koju je popularni high street brend posvetio pletivu. U nježnim nijansama bež, smeđe i sive, mini kolekcija donosi novi pogled na pletivo kroz prizmu loungewear mode, ali i modnih trendova koji će obilježiti jesensku sezonu. Rezultat su modeli koji su meki i ugodni za nošenje, a koje zahvaljujući, spoju ležernog i klasičnog, krasi svestrani karakter zbog kojeg ćemo ih nositi kod kuće i izvan nje.

Kako izgleda savršen spoj klasičnog i ležernog ove jeseni? Otkrijte u nastavku – kroz modele iz dvije potpuno različite, ali jednako dobre Mango kolekcije koje su dostupne u Mango trgovinama te na mango.com.


Klasično s ležernim pomakom


Ležerno s klasičnim pomakom

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori