Koje Mango modele za jesen biraju ‘it’ djevojke?

Koje Mango modele za jesen biraju
‘it’ djevojke?

Street style scena još uvijek uživa u velikoj popularnosti unutar modnog svijeta, a njezine zvijezde su neke nove it djevojke koje trendi komade nose na drugačiji, ali istovremeno i mnogima pristupačniji i bliži način. Iako se unutar njihovih ormara nalaze komadi luksuzni modnih kuća, nove it djevojke ne zaziru od high street brendova. Španjolski high street brend Mango jedan je od omiljenih brendova čije se ljubiteljice okupljaju iza hashtaga mangogirls.

Mango djevojke zvijezde su posljednje kampanje za jesensku sezonu u kojoj su odabrale svoje favorite iz aktualne kolekcije popularnog brenda i pokazale kako ih nositi unutar jednostavnih, ali efektnih jesenskih kombinacija.

JESENSKI FAVORITI MANGO DJEVOJAKA

U kreiranju svojih jesenskih garderoba Mango djevojke još jednom su se okrenule kolekciji svog omiljenog high street brenda kako bi unutar nje pronašle najbolje jesenske modele. Jeanne Damas, Pernille Teisbaek i Veronika Heilbrunner sa španjolskim brendom surađuju već nekoliko sezona, a sada su se našle u ulozi modela najnovije jesenske kampanje #BEanICON.

Tri različita grada, tri različita stila i tri različite jesenske garderobe – Jeanne, Pernille i Veronika otkrile su svu svestranost aktualne kolekcije s Mango potpisom i otkrile kako ju nositi poput chic Parižanke, cool Skandinavke i eklektične Njemice.

Uz odlične outfit ideje i najbolje odjevne komade i modne dodatke iz Mango kolekcije, kampanju prate i tri kratka intervjua s glavnim protagonisticama u kojima su otkrile nekoliko trikova i tajni iz svojih trendseterskih garderoba.

U nastavku otkrijte koje su Mango favorite istaknule Jeanne, Pernille i Veronika, a sve ih, baš kao i intervjue i video koji prate divne fotografije, možete pronaći na mango.com.

JEANNE DAMAS

PERNILLE TEISBAEK

VERONIKA HEILBRUNNER

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori