Odlične outfit ideje za prve proljetne dane iz ormara Mango djevojaka

Odlične outfit ideje za prve proljetne
dane iz ormara Mango djevojaka

Proljetna sezona samo što nije stigla, a kao prvi vjesnici nove sezone stigle su proljetne kolekcija s potpisom poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova. Unutar kolekcija, omiljeni modni brendovi vraćaju nas proljetnim klasicima u kojima ćemo pronaći onaj savršeni početak proljetnog ormara i svakog outfita, ali donose i nekoliko noviteta koji će biti baš ono što tražimo kako bismo osvježili ili transformirali svoj look.

Španjolski high street brend Mango i ovog se proljeća istaknuo odličnom kolekcijom koja donosi savršeni spoj novog, osvježenog izdanja omiljenih klasika i najpoželjnijih trendova. Jednostavne siluete ukrasili su upečatljivi detalji, dok su se moderni krojevi spojili s neutralnom paletom bojama kako bi svaki proljetni model u naše ormare unio i dozu elegancije i pregršt mogućih kombinacija.

Najbolji Mango modeli u kombinacijama Mango djevojaka

Od jednostavnih basic modela do upečatljivih trendi komada, od neutralne palete do jarkih boja koje oživljavaju svaki proljetni ormar i outfit, od grafičkih uzoraka do raskošnih floralnih motiva posutih po najromantičnijim komadima, proljetna Mango kolekcija ponudila je sve što možemo poželjeti u garderobi za novu sezonu. Obožavateljice španjolskog brenda još jednom su unutar svojih odličnih kombinacija koje se kriju iza Mango Girls hashtaga istaknule one najpoželjnije Mango komade sezone.

Kroz najnovije trendove i najpoželjnije komade iz aktualne kolekcije za proljeće 2020. godine vode nas i ormari Mango djevojaka. U središtu proljetne kolekcije, pa tako i među Mango Girls favoritima, nalaze se bež baloner, plave traperice i nude sandale u novom, osvježenom looku. Svježinu novih trendova za proljetnu sezonu donose pastelne boje, cvjetne haljine te ružičasto odijelo koje je svoje mjesto, čini se, našlo u ormarima svih ambasadorica brenda.

Najbolje nove modele s Mango potpisom i outfit ideje kako ih nositi otkrijte u nastavku.

Učitati još
Zatvori