Prvi proljetni favoriti Mango djevojaka

Prvi proljetni favoriti Mango djevojaka

Objavu dijeli Malu Vanni (@maluvanni)

Street style scena još uvijek uživa u velikoj popularnosti unutar modnog svijeta, a njezine zvijezde su neke nove it djevojke koje trendi komade nose na drugačiji, ali istovremeno i mnogima pristupačniji i bliži način. Iako se unutar njihovih ormara nalaze komadi luksuznih modnih kuća, nove it djevojke ne zaziru od high street brendova. Španjolski high street brend Mango jedan je od omiljenih pristupačnih brendova čije se brojne ljubiteljice okupljaju iza hashtaga mangogirls. U kreiranju svojih prvih proljetnih kombinacija popularne trendseterice  još jednom su se okrenule kolekciji svog omiljenog high street brenda kako bi unutar nje pronašle najbolje proljetne modele.

PRVI PROLJETNI MANGO FAVORITI

Proljetna kolekcija brenda Mango je omiljene proljetne klasike spojila s najnovijim modnim trendovima. Od klasičnih krojeva od nekih novih silueta, od neutralne palete do jarkih boja koje oživljavaju svaki proljetni ormar i outfit, Mango je još jednom ponudio najbolje od trenutnih modnih trendova. Jednako poput mnogih, Mango djevojke posegnule su za svestranim trendi komadima koji su već pronašli svoje mjesto unutar njihovih prvih proljetnih outfita. Bijela košulja i traperice i ovog su proljeća nezaobilazni početak svake garderobe koji stvara onu najsvestraniju, istovremeno elegantnu i ležernu kombinaciju, dok točkasti i prugasti uzorak u novu Mango kolekciju i vaš ormar unose dašak šarma i stvaraju chic izgled inspiriran francuskim stilom.

Uz trendi klasike, Mango djevojke su svojim prvim proljetnim kombinacijama već dodale i nekoliko trendi modela. Od pastelnih i jarkih boja koje su obojile kolekcije brojnih high end i high street brendova i istaknule se kao jedan od omiljenih trendova sezone do raskoši predivnih modela wrap haljine.

Objavu dijeli Melody (@meowiie)

Street style izdanja popularnih trendseterica koja ne samo da ističu prve Mango favorite, već i donose odlične ideje kao ih nositi za vas smo izdvojili u nastavku, a na samom kraju pronađite ključne Mango modele za proljeće.

Objavu dijeli Melody (@meowiie)

Objavu dijeli Elxi Elvina (@elxielvina)

Objavu dijeli Elif (@thatsaleaf)

Objavu dijeli Melody (@meowiie)

PROLJETNI FAVORITI MANGO DJEVOJAKA

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Učitati još
Zatvori