Mango djevojke već su počele nositi najpoželjniju zimsku kolekciju, a ovo su top komadi
Mango djevojke već su počele nositi najpoželjniju zimsku kolekciju, a ovo su top komadi

Mango djevojke već su počele nositi najpoželjniju zimsku kolekciju, a ovo su top komadi

Moda je posljednje vrijeme vrlo ubrzana i stalno nam izlaze novi trendovi, a kupci su sve zahtjevniji po pitanju noviteta. Današnjem prosječnom potrošaču brzo dosadi određeni komad i želi nešto novo i u tom smislu smo došli do izmjene trendova na tjednoj bazi. Osim što je tolika količina potrošnje i proizvodnje tekstila štetna za okoliš, dolazi i do svojevrsnog zasićenja. Stoga su neke modne suradnje pravo osvježenje i prilika da uložimo u komad koji se nosi godinama. Modna kuća Mango kombinira trendi komade s klasikom, a njihova nova modna suradnja nas je oduševila.

Camille x Mango kolekcija je klasika s urbanim pomakom

Mango je napravio novu modnu suradnju s poznatom modnom Influencericom Camille Charrière koju možemo smatrati jednom od pionira poznatih modnih blogova. Modnu karijeru je započela blogom Camille Over the Rainbow i to davne 2010. godine. Njezin stil je poznat, a estetika posebna i vječna, stoga nije ni čudno što je ostvarila brojne suradnje s poznatim brendovima.

Ovaj put je Mango s njom napravio kolaboraciju koja sadrži klasične komade s dozom pomaka koji će se svidjeti svima. Inspiracija za suradnju su joj bile ikone stila poput Kate Moss, Carrie Bradshaw, Meg Ryan i Gwyneth Paltrow. Riječ je o ženama čiji stil nadilazi modne trendove, ali i vremenima u kojima se manje marilo za tuđa mišljenja vezana za estetiku.

Kolekcija je puna svjetlucavih komada, odijela od baršuna, animal printa u kombinaciji s crnom i elementima rock chick estetike. U ovoj kolekcija će svatko pronaći nešto za sebe, a mi bismo posebno izdvojili odijelo od baršuna. Riječ je o kompletu savršenog kroja u kojem ćete se osjećati glamurozno. Komad u kojem možete ići na posao, a kasnije produžiti na event je nešto što se isplati imati u garderobi. Jednostavnost u sinergiji s upečatljivim detaljima ovu kolekciju čini posebnom. U nastavku izdvajamo najljepše komade iz kolekcije koji će vas na prvu osvojiti.

Foto: Instagram, Mango

Učitati još
Zatvori