Mala crna torba u 20 modela za svaki večernji look

Mala crna torba u 20 modela za
svaki večernji look

Baš poput bijele košulje, plavih traperica i male crne haljine kao odjevnih komada koji baš nikad ne izlaze iz mode i naših ormara, nekoliko klasičnih favorita krije se i u svijetu modnih dodataka među kojima je jedan od najpopularnijih i najsvestranijih crna torba.

Mango

MALA CRNA TORBA – KLASIK ZA VEČERNJE KOMBINACIJE

Istovremeno elegantna i praktična, klasična i moderna, mala crna torba je modni klasik vrijedan svake investicije. Kao jedan od apsolutnih modnih favorita za kojim ćemo posezati svakodnevno, crna torba svoje je mjesto pronašla u baš svakoj proljetnoj kolekciji – u onim klasičnim, ali i nekim novim modelima s modernim pomakom u linijama ili detaljima. U svojem najmanjem i najšarmantnijem izdanju, crna torba istaknut će se kao savršeni izbor za svaku večernju kombinaciju ne samog ovog ljeta, već i svake sljedeće sezone.

Od klasičnih četvrtastih cross-body modela preko bucket modela kao najpopularnijeg modela sa statusom modernog klasika do efektnih modela koji se ističu svojim praktičnim karakterom, ali i efektnim zlatnim detaljima, u nastavku donosimo malu crnu torbu u petanest divnih modela za svaku garderobu koje možete pronaći u aktualnim kolekcijama poznatih modnih kuća, storeova i high street brendova.

Hunting Season
Prada
Mango
Loeffler Randall
Rosantica
Mango
Saint Laurent
Loeffler Randall
Mango
Ulla Johnson
Nanushka
Mango
Chloe
Mango
Diesel

Foto: Mango, Net-a-porter, Diesel

Preporuka

Zatvori