Vodič za neodoljiv znak pažnje ovog Majčinog dana
Vodič za neodoljiv znak pažnje ovog Majčinog dana

Vodič za neodoljiv znak pažnje
ovog Majčinog dana

Drugu nedjelju u svibnju tradicionalno posvećujemo našim majkama ili majčinskim figurama koje su naša mirna i sigurna luka. One su izvanredne žene koje svakodnevno čine najviše za nas a ovom prigodom vam donosimo ideje kako im iskazati svoju bezvremensku ljubav i poštovanje te uljepšati njihov dan. Najbolji poklon je onaj koji je pažljivo odabran te ogledalo njihove osobnosti i ukusa a ujedno i cijenjena te voljena uspomena u godinama koje dolaze.

U potrazi za savršenim znakom pažnje koji će uspješno dočarati vašu ljubav i zahvalnost, stručnjaci iz butika Mamić 1970 su pripremili selekciju dragocjenih poklona koji će se zasigurno istaknuti svojim jedinstvenim dizajnom i vrhunskom kvalitetom.

Dijamantni nakit je uvijek nepogrešiv i omiljen izbor kada ste u potrazi za bezvremenskim poklonom koji se ujedno prenosi s koljena na koljeno. Majku možete iznenaditi jedinim od komada prestižnih draguljarskih kuća Chaumet, Damiani ili Messika. Ovi brandovi nude bogatu selekciju nakita u čijoj izradi koriste samo najbolje dijamante u vidu čistoće, boje, reza i karataže te najluksuznije 18-karatno zlato. Također, neke od kreacija mogu se i personalizirati na poleđini za dodatnu sentimentalnu notu a posebnost su i komadi obogaćeni s raskošnim rubinima, safirima i smagardima, koji mogu predstavljati majčin jedinstveni duh.

CHAUMET DIJAMANTNA NARUKVICA JEUX DE LIENS HARMONY S KARNEOLOM
CHAUMET DIJAMANTNI PRSTEN JEUX DE LIENS
DAMIANI DIJAMANTNA OGRLICA BELLE EPOQUE
DAMIANI DIJAMANTNE I SAFIRNE NAUŠNICE MARGHERITA
DAMIANI DIJAMANTNA I SAFIRNA NARUKVICA MIMOSA FLEXI
MESSIKA DIJAMANTNA OGRLICA BABY MOVE
MESSIKA DIJAMANTNA NARUKVICA SKINNY

Još jedan komad koji će majke zasigurno zauvijek čuvati je sat. Za one izuzetne žene koje su stalno u pokretu i ljubiteljice su satova, švicarski brend TUDOR nudi neke od najprepoznatljivijih suvremenih kolekcija satova na svijetu poput Black Bay, Royal i 1926. Njihovi satovi simboliziraju odvažnost, hrabrost i jedinstvenost, a uz svoj dekorativan karakter imaju i visoku funkcionalnost te mogu biti i samostalni komad nakita.

TUDOR 1926
TUDOR Black Bay 31 S6G
TUDOR Black Bay S&G
TUDOR Royal
Tudor Black Bay 41 S&G

Ako dama za koju kupujete poklon obožava detalje, stilski uređen prostor i veselje joj donosi provođenje vremena u kućnoj oazi, luksuzne knjige su odličan izbor. Osim što će poslužiti kao prekrasan stilski element i biti prepoznatljiv dio svakog prostora, ove knjige pružaju jedinstven uvid u raznolike teme poput putovanja, arhitekture, dizajn interijera te prestižne mode. Ispunjene su rijetko viđenim fotografijama i prekrasnim esejima koji služe kao inspiracija.

Bogatu selekciju dijamantnog nakita, vrhunskih satova i luksuznih dodataka možete istražiti u butiku Mamić 1970 u centru Zagreba, na adresi Ulica Frane Petrića 7.

Kerry Joyce, The Intangible
Live Beautiful by Athena Calderone
Great escapes Italy by Angelika Taschen
Prada Catwalk by Thames & Hudson

Foto: PR

Učitati još
Zatvori