Look tjedna: modna blogerica i dizajnerica Lidija Lešić nosi uzorak sezone

Look tjedna: modna blogerica i dizajnerica
Lidija Lešić nosi uzorak sezone

Instagram profili modnih blogerica još uvijek su naš omiljeni izvor inspiracije. Najnovije modne trendove i najpoželjnije odjevne komade i modne dodatke, modne blogerice vješto kombiniraju unutar efektnih, ali pristupačnih outfita u kojima se i sami možemo zamisliti. U potrazi za savršenom kombinacijom za jesensku sezonu zavirili smo na profil hrvatske modne blogerice i dizajnerice Lidije Lešić i look u kojem ćemo poželjeti provesti svaki jesenski dan.

Lidija Lešić u savršenoj kombinaciji za jesensku sezonu

Istovremeno ženstvena i odvažna, Lidija Lešić na hrvatskoj se modnoj sceni istaknula prije nekoliko godina i u trenu osvojila modne insajdere i Instagram publiku. Elegancija s daškom trendova možda je najbolji opis njezine prepoznatljive estetike kojom se ističe na hrvatskoj modnoj sceni, a koju je udahnula i u vlastiti brend nakita My Choice Jewerly.

I ove sezone, Lidijina garderoba i kombinacije donose savršeni spoj ženstvenih klasika i novih trendi modela iz kolekcija popularnih svjetskih i hrvatskih modnih dizajnera. U jednoj od posljednjih kombinacija koju ćete, bez sumnje, i sami poželjeti isprobati, Lidija je stavila naglasak na jedan od najvećih trendova jesenske sezone – tartan uzorak. U modelima popularnog talijanskog modnog brenda kojeg Hrvatice obožavaju, Twinseta, Lidija otkriva kako kombinirati uzorke i udahnuti dozu elegancije u savršeni jesenski look.

Lidija Lešić

Za sunčanu i ležernu jesensku subotu u gradu, Lidija je odabrala jednostavan spoj bijele dolčevite i tartan hlača u kombinaciji prljavo bijele, sive i crvene boje. Za elegantni i efektni look inspiriran najnovijim modnim trendovima i Twinset #tartanizeyourself kolekcijom, Lidija je preko dolčevite i hlača prebacila dugi kaput u drugom tartan uzorku i cijelom looku dodala retro oxfordice u crnoj i bijeloj boji.

Jednostavna, ali istovremeno toliko cool i efektna, ova kombinacija popularne hrvatske blogerice i dizajnerice savršena je inspiracija za jesensku sezonu. Lidijine favorite ili slične modele možete pronaći u nastavku, a svakodnevnu dozu odlične modne inspiracije na Instagram profilu @lidijalesic.

Foto: Instagram, Twinset

Učitati još
Zatvori