Ljetna party haljina kojoj je teško odoljeti

Ljetna party haljina kojoj je
teško odoljeti

Jednako kako je ljeto doba odmora, izležavanja na plaži i opuštenih šetnji gradom, doba je i izlazaka, ljetnih partyja kada je sve dopušteno. Za noć ispunjenu plesom ne želimo da nas išta sputava stoga će haljina uvijek biti savršen izbor za takve prilike. A jednu savršenu zamijetili smo na profilu Mary Lawless Lee, poznatije kao @happilygrey.

Mini bež haljina ukrašena je dramatičnim volanima u dva sloja koji se istovremeno spuštaju duboko prema dekolteu i u potpunosti otvaraju leđa. Statement haljina u punom smislu tog pojma. S prednje se strane na bokovima preklapa, dok straga u potpunosti grli linije tijela.

Revolve x Michael Costello

Haljina je nastala u kolaboraciji poznate online shopping platforme Revolve i dizajnera Michaela Costella. Uspješnu suradnju započeli su prošle godine kako bi ljubiteljicama Costellovog dizajna donijeli svečane i party haljine po pristupačnijim cijenama. Revolve x Michael Costello Jackson haljina dolazi u tri boje – bež, bordo i crnoj, a možete je naručiti na Revolve stranici koja dostavlja u Hrvatsku.

Foto: Instagram, Revolve

Učitati još
Zatvori