Ležerne midi haljine su sve što želimo nositi

Ležerne midi haljine su sve
što želimo nositi

Prve proljetne kolekcije najavile su novu sezonu unutar naših ormara. Iako se polako približavamo prvim proljetnim danima, a neke od proljetnih modela već smo dodali u svoje garderobe i kombinacije, u našim će se ormarima malo toga zapravo promijeniti. Daleko od klasične transformacije zimske garderobe u proljetnu koja bi u našim ormarima istaknula raskošne bluze, vibrantne boje i nezaobilazan par savršenih plavih traperica, za proljetne dane ispred nas birat ćemo jednostavne modele u kojima ćemo se osjećati ugodno u svakom trenutku. 

Na vrhu naše proljetne modne liste naći će se loungewear modeli i trenirke koji će još uvijek biti naša omiljena dnevna uniforma za radne dane kod kuće ili uživanje u slobodnom vikendu. Iako će mnoge proljetne klasike zamijeniti neki novi, udobniji i ležerniji modeli, haljina će još uvijek biti jedan od ključnih i omiljenih odjevnih komada.

Modni favorit koji će vas osvojiti na prvu

Nakon 2020. godine koja je promijenila sve, pa tako i modnu industriju, modni brendovi promijenili su način na koji pristupaju kreiranju kolekcija. Umjesto najefektnijih trendova, naglasak je stavljen na funkcionalnost i nosivost svakog modela. Kao savršeni odgovor na izazov garderobe za prijelazno razdoblje i prve proljetne dane, u novim kolekcijama omiljenih modnih brendova istaknule su se ležerne midi haljine.

Ležerne midi haljine za proljeće 2021.

Jednostavne haljine još jednom su se istaknule kao najsvestraniji komad unutar svakog ormara. I dok će svi oni efektni modeli za večernje i svečane prilike te elegantne haljine za poslovnu garderobu pričekati neke bolje dane, spoj opuštenih silueta i udobnih materijala koji stvara ležerne midi haljine bit će idealan izbor za dane ispred nas.

U raznolikoj ponudi modela koje su ukrasili lagani materijali i trendi detalji, razigrani uzorci i neodoljiva proljetna paleta boja, high street kolekcije donijele su i nekoliko udobnih modela koji istovremeno plijene pažnju svojim efektnim izgledom. Svaki od ovih ugodnih i šarmantnih midi modela svoje će mjesto pronaći unutar jednostavnih dnevnih kombinacija što ih trenutno ističe kao jedan od najboljih modnih izbora za proljetnu garderobu.

Od modela u neutralnim bojama do ležernih midi modela ukrašenih raskošnim proljetnih uzorcima, u nastavku donosimo haljine koje ćete htjeti nositi svaki dan.

Zara
Sezane midi haljine proljeće 2021.
Sezane
Boden midi haljine proljeće 2021.
Boden
Boden midi haljine proljeće 2021.
Boden
Zara midi haljine proljeće 2021.
Zara
& Other Stories midi haljine proljeće 2021.
& Other Stories
Boden midi haljine proljeće 2021.
Boden
H&M midi haljine proljeće 2021.
H&M
Zara
Boden midi haljine proljeće 2021.
Boden
Sezane midi haljine proljeće 2021.
Sezane
Stine Goya midi haljine proljeće 2021.
Stine Goya
H&M midi haljine proljeće 2021.
H&M
H&M midi haljine proljeće 2021.
H&M
H&M midi haljine proljeće 2021.
H&M
H&M midi haljine proljeće 2021.
H&M

Foto: Instagram, & Other Stories, Boden, H&M, Sezane, Stine Goya, Zara

Učitati još
Zatvori