Savršeni proljetni blejzer koji možete nositi i kao haljinu, a iza njega se nalazi potpis hrvatskog brenda

Savršeni proljetni blejzer koji možete nositi i kao haljinu, a iza njega se nalazi potpis hrvatskog brenda

Proljeće je i službeno stiglo što znači da je vrijeme da svoje zimske modne favorite zamijenimo proljetnim novitetima. U svakoj proljetnoj garderobi istaknut će se nekoliko ključnih odjevnih komada i modnih dodataka. Iako će se ključni odjevni komadi i modni dodaci za proljetnu sezonu razlikovati od ormara do ormara, nekoliko modela istaknut će se kao savršeni izbor za (gotovo) svaki ormar. Na listi najboljih modela koje ove proljetne sezone možemo dodati u svoje ormare istaknut će se blejzer i haljina, a možda najbolji model bit će onaj koji spaja ta dva popularna odjevna komada. Upravo smo takav savršeni odjevni komad za proljetnu sezonu pronašle u novoj kolekciji hrvatskog modnog brenda Lei Lou.

Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović za proljeće 2022. pripremila je još jednu odličnu kolekciju koju prati i impresivna kampanja snimljena u Dubaiju. Proljetna Lei Lou kolekcija je oda ženstvenosti i vrvi efektnim modelima haljina i suknja, košulja i proljetnih kaputića. Jedan od modela koji nam je odmah zapeo za oko je blejzer naziva Loredanna.

Proljetni blejzer i haljina – u jednom efektnom modelu

S naglaskom na ženstvenu siluetu, Loredanna blejzer donosi spoj jednostavnih linija i šarmantnih uzoraka, kombinacija koja će odlično pristajati proljetnoj sezoni. Osim što će biti odličan izbor kao onaj posljednji pečat poslovnim i večernjim kombinacijama te jednako dobro izgledati prebačen preko ležernih traperica i elegantnih hlača, romantične haljine i mini suknje, Loredanna blejzer može se nositi i kao efektna mini haljina. U jednom efektnom modelu tako zapravo dobivate dva efektna odjevna komada koja možete nositi na bezbroj načina.

Loredanna blejzer dolazi u dva trendi uzorka – šarenom i šarmantnom točkastom uzorku i kariranom uzorkom u ružičastoj i crnoj boji koji ovom elegantnom modelu daje edgy pomak.

Hit blejzer, koji možete nositi i kao mini haljinu, možete pronaći u Lei Lou dućanu u Ilici te u online shopu leiloubyalex.com, a kako ga nositi na dva načina pogledajte u nastavku.

Foto: Lei Lou

Učitati još
Zatvori