Last minute ideje za savršeni novogodišnji look

Last minute ideje za savršeni
novogodišnji look

@_jeanettemadsen_

Iako novogodišnju noć uvijek dočekujemo s velikim očekivanjima, dogovore i pripreme za doček nove godine nerijetko ostavljamo za zadnji tren. Nakon što ste okupili najbolju ekipu i pronašli savršeno mjesto za nezaboravni provod, vrijeme je za potragu za najefektnijom kombinacijom u kojoj ćete se osjećati dobro i izgledati odlično. Iako je prekasno za shopping, još uvijek možete pronaći savršeni party look za večerašnji tulum.

@madelynnfurlong

Savršeni party outfit koji se već nalazi u vašem ormaru

Umjesto metalik haljine ili šljokičaste suknje u kojoj ćete dočekati novu godinu i na koju ćete potpuno zaboraviti u novoj godini, u potrazi za savršenim party outfitom zavirite u vlastiti ormar. Kako pronaći efektni i cool party look u zimskoj garderobi? Posegnite za jednim od omiljenih klasika ili basic favorita u vašem ormaru koji će biti neočekivani, ali odličan party izbor.

Traperice i cool T-shirt, moderno odijelo, wrap ili slip haljina, raskošne boje ili romantičan cvjetni uzorak, uz decentan nakit i elegantne cipele kreiranje kombinacije za doček nove godine pretvorit će u vrlo jednostavnu igru.

Kako kreirati savršeni party outfit s modnih favoritima, klasicima i basic modelima koji se već nalaze u vašem ormaru? Dozu outfit inspiracije donosimo u nastavku.

@_jeanettemadsen_
@_jeanettemadsen_
@deborabrosa
@harperandharley
@iamgadriana
@lucywilliams02
@madelynnfurlong
@madelynnfurlong
@madelynnfurlong
@meganellaby
@meganellaby
@wethepeoplestyle

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori