Najljepše krznene papuče koje ćete vidjeti ove zime

Najljepše krznene papuče koje
ćete vidjeti ove zime

Dani provedeni kod kuće još će neko vrijeme za mnoge od nas biti svakodnevica. Upravo zbog toga, sve smo više-manje podredili bivanju kod kuće, pa tako i svoje odjevne kombinacije.

Ono što je još donedavno bio neki formalniji ili full poslovni look, sada su postale trenirke ili elegantni loungewear komadi, a sve što nedostaje za zaokružiti savršeni kućni styling svakako su neke posebne papuče.

Baš takve pronašli smo kod brenda Laines London i zaljubili se u njih već na prvi pogled. Pufasti krzneni modeli djeluju kao najmekši oblačići na koje možete stati, a ako imate dvojbu oko nošenja krzna, dobra je vijest da je riječ o umjetnom materijalu koji imitira krzno.

Laines London – najljepše krznene papuče

Laines London, britanski je brend pokrenut prošle godine, koji je u središte pozornosti došao upravo zahvaljujući svojim šarmantnim papučama.

U ponudi su razni modeli i svima im je zajedničko da su super mekani, pufasti i udobni. Umjetno krzno nalazi se i s vanjske i s unutarnje strane papuča, a točka na i je gumeni potplat koji sprječava klizanje.

Papuče su ukrašene ručno rađenim broševima s kristalima i biserima, koji se po želji mogu i maknuti ili nositi na nekom vama omiljenom odjevnom komadu. Svaki par dolazi u elegantnoj svilenkastoj vrećici, a brend otkriva da se ove papuče mogu nositi kod kuće, ali i po vani – uvjet je naravno suho vrijeme.

Više o ovim divnim modelima doznati možete na Laines London web stranici, kao i u Wolf & Badger webshopu koji dostavlja u Hrvatsku. Cijene modela kreću se od 35 funti nadalje.

Foto: Laines London

Učitati još
Zatvori