Najbolji kupaći kostimi dolaze u ‘it’ bojama sezone

Najbolji kupaći kostimi dolaze u
‘it’ bojama sezone

@sincerelyjules

 Uz ležerne i prozračne odjevne komade u kojima ćemo provesti one najtoplije i najopuštenije ljetne dane te nekoliko efektnih modnih dodataka koji će začiniti naš ljetni look, kupaći kostim je nezaobilazni dio našeg ljetnog ormara. Nova ljetne sezone je u svijet kupaćih kostima unijela nove trendove – od modela koji laskaju baš svakoj figuri do raskošne palete boja i neočekivanih detalja.

Klasici poput jednodijelnih modela u crnoj boji još uvijek će se nalaziti na listi najpopularnijih ljetnih favorita za plažu, no modeli u jarkim i pastelni, nijansama it boja sezone one su koji će plijeniti najviše pažnje i jednostavnu kombinaciju za plažu transformirati u efektni look.

@oliviavlopez

SAVRŠENI KUPAĆI KOSTIMI

Sasvim očekivano, kupaći kostimi u it bojama sezone istaknuli su se kao jedan od najefektnijih trendova za plažu. Istovremeno klasični i trendi, jednostavni i efektni, kupaći kostimi u jarkim i pastelnim tonovima odlično će izgledati na svima, osobito u kombinaciji s preplanulim tenom.

Od nijansa žute preko jarkih narančastih i crvenih tonova do romantične ružičaste i, možda najvećeg iznenađenja, maslinastih tonova, ovi kupaći kostimi već su osvojili popularne trendseterice i postali glavna zvijezda svjetskih plaža. Svoje mjesto pronašli su i u najboljim kolekcijama kupaćih kostima s potpisom poznatih modnih kuća, high street brendova te brendova posvećenih upravo kupaćim kostimima.

@sabinasocol

Najbolje modele koji će dodatno istaknuti preplanulu put i stvoriti efektni ljetni look za plažu, pronađite u nastavku.

H&M
Stella McCartney
Oysho
Lisa Marie Fernandez
Anemone
H&M
Mara Hoffman
Zimmermann
Oysho
Hunza G
Marysia
H&M
Stella McCartney
H&M
Mara Hoffman
Oysho
H&M
Jade Swim
Oysho

Preporuka

Zatvori