Jedina proljetna ‘jakna’ koju trebate u svojoj garderobi

Jedina proljetna ‘jakna’ koju
trebate u svojoj garderobi

Iako jedan od ključnih odjevnih komada u svakoj proljetnoj garderobi, jakna je istovremeno jedan od odjevnih komada u koji mnogi među nama neće investirati ove proljetne sezone. Proljetne dane ove ćemo godine provesti kod kuće, a tek nekoliko izlazaka u trgovinu ili šetnju neće biti dovoljno opravdanje da u svoju kolekciju proljetnih ogrtača dodamo novi model. Ipak, jedan proljetni ogrtač itekako će biti vrijedan investicije i naći će se na samom vrhu brojnih shopping lista. Naravno, riječ je o onom kućnom.

 

 

 

 

 
 

 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

Kućni ogrtači i kardigani koji će ove godine zamijeniti proljetnu jaknu

Umjesto proljetne jakne, ove godine investicije vrijedne svake kune one su u novi kućni ogrtač i kardigan koji će postati naši modni favoriti za ležerne kućne kombinacije.

U klasičnom izdanju od bijelog pamuka tkanog u frutiru ili trendi modelima od lana u pastelnim nijansama, kućni ogrtač ove će sezone biti zvijezda naše proljetne garderobe. Uz kućni ogrtač, jednaku ulogu u našim će garderobama odigrati i dugi kardigan od mekog pletiva. Osim što ćemo ga birati kao ogrtač koji ćemo prebaciti preko pidžame, dugi kardigan bit će naš omiljeni izbor i za radne dane kod kuće kada se želimo osjećati ugodno kao da smo u kućnom ogrtaču, ali istovremeno biti spremni za (ne)očekivane poslovne video razgovore. Kardigan ćemo nositi i kada nam se vrate ugodne proljetne temperature i svoje kave odlučimo preseliti na balkon.

Kakvi se kućni ogrtači i kardigani nose ovog proljeća? Najljepše modele koje već možete naručiti online i u njima uživati cijelu sezonu, izdvojili smo u nastavku!

Oysho
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Mango
Mango
Oysho
Oysho
H&M Premium Quality
H&M Premium Quality
H&M
H&M Premium Quality
H&M
H&M
H&M
Topshop
Zara
Loungeable
Refinery29
Refinery29
The White Company
Eileen West
Barefoot Dream
In Bloom by Jonquil
Natori
Natori

Foto: Instagram, Asos, H&M, Mango, Nordstrom, Oysho, Zara, Zara Home

Učitati još
Zatvori