Ležerne kombinacije s kojima ulazimo u radni tjedan kod kuće

Ležerne kombinacije s kojima ulazimo
u radni tjedan kod kuće

@mija_mija
@mija_mija

Mnogi će u novi radni tjedan ući u udobnosti vlastitog doma.

Radni se tak tako pretvara u vikend, pidžama je njegova uniforma, a cijeli dan proveden za kućnim radnim stolom ili na kauču je i više no prihvatiljiv. Iako su takvi dani za većinu nas rijetki, prilagođavamo se novonastaloj situaciji, a slobodne trenutke izvan radnog vremena provest ćemo na kreativan način. Gledanje filmova, slušanje glazbe, čitanje, pisanje, kuhanje i druženje s omiljenim ljudima tjedan će učiniti još posebnijim.

@isabellath
@isabellath

No, njegov najbolji dio zasigurno je udobna uniforma u kojoj ćete poželjeti ostati zauvijek. Iako vam svakodnevno donosimo najnovije trendove i ideje kako kombinirati najrazličitije komade iz ormara, danas vam donosimo kombinacije u kojima pravila nema. Jedini uvjet je da svaki predmet predstavlja najveću razinu udobnosti unutar vašeg ormara.

@meganellaby
@meganellaby

Pravila nema i svaka kombinacija u kojoj se osjećate dovoljno ugodno je najbolja kombinacija. Izaberite barem jedan komad nalik dekici i uživajte u njemu čak i nakon radnog vremena, kada ćete konačno prolistati časopise koje mjesecima gomilate na polici kraj kauča. Danas vam donosimo samo nekoliko podsjetnika na klasike unutar kućne odjeće. Vrijeme za Netflix & chill je stiglo! Što nositi? Pogledajte u nastavku.

@wishwishwish
@wishwishwish

Uz omiljenu dekicu koja će vas cijeli dan pratiti i lebdjeti oko vas poput kraljevskog plašta, tople vunene čarape obavezan su i jedini modni detalj koji ćete trebati.

@isabellath
@isabellath

Pidžama je klasična uniforma svakog neradnog dana u tjednu na koji naiđemo u godini. Iako će mnogi izbjegavati, u provođenju cijelog dana u pidžami nema ničeg lošeg. Odaberite omiljenu iz kolekcije, navucite čarape, ogrnite se dekicom i postigli ste savršen sklad primjeren ovakvom danu.

@wishwishwish

Ako tijekom dana ipak odlučite odbaciti pidžamu koje je sada postala poput druge kože, udobno i toplo pletivo u kombinaciji s trapericama koje osim širih nogavica sadrže i velike količine elastina bit će mnogima omiljena kombinacija koje se nalazi na granici između pidžame i svakodnevne odjeće. Osim što će biti jednako udoban za kućno druženje, spoj pletiva i traperica, za razliku od pidžame, omogućit će vam da bez srama otvorite vrata ili otrčite do dućana.

@talisa_sutton

Za toplijih dana pletivo možete zamijeniti pamučnom majicom dugih ili kratkih rukava, za hladnijih širokom sportskom majicom, dok će najbolja i udobnija alternativa za traper hlače biti obične tajice koje se zasigurno nalaze u vašem ormaru.

urbanoutfitters
@urbanoutfitters
@urbanoutfitters
@urbanoutfitters

Ako ste jedna od onih rijetkih među gomilom koja i za lijenih dana uspjeva zadržati sofisticirani izgled, vaša omiljeni kombinacija zasigurno je mekani kardigan i elegantan negliže. Spojite li ova dva komada, uživanje kod kuće pretvorit će se u chic vrijeme nalik sceni iz filma.

@viennawedekind

Čista suprotnost tom elegantnom spoju zabavni su i luckasti onesieji. Iako ćete u njima izgledati poput gigantske bebe ili jednog od Teletubbiesa, razinu udobnosti ovog komada rijetko što može nadomjestiti. Dovoljno je reći da velika većina onesieja ima kapuljaču s ušima.

@pielaunio
@pielaunio
@mija_mija
@mija_mija
@isabellath
@isabellath
@isabellath
@isabellath
@wishwishwish
@wishwishwish
@wishwishwish
@prettylittlefawn
@shotfromthestreet
@shotfromthestreet
@pielaunio

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori