‘It’ blejzer sezone u 20 odličnih modela za svaki ormar i budžet

‘It’ blejzer sezone u 20 odličnih
modela za svaki ormar i budžet

Milano Street Style
Milano Street Style

Svaka sezona u svakoj garderobi ističe nekoliko ključnih odjevnih komada u kojima ćemo pronaći ne samo savršenu osnovu sezonske garderobe, već i savršeni početak svakodnevnih kombinacija. Iza njih najčešće se krije spoj jednostavnih linija i neutralnih boja, a u njima bezbroj različitih outfit mogućnosti i ideja. S prvim proljetnim danima, svake godine u naše se ormare vraćaju bež baloner, plave traperice, bijela košulja i cvjetna haljina, a prije nekoliko godina na listi najpoželjnijih i najpopularnijih pridružio im se i blejzer. Inspiriran muškim ormarom, ali sa ženstvenim pomakom i s dodatkom trendi detalja, blejzer je postao jedan od odjevnih komada za koji ćemo posegnuti tijekom cijele godine. Ipak, proljetna sezona bez sumnje je ona u kojoj blejzer nosi posebnu čar.

Prošlih godina, kao najpoželjniji istaknuli su se blejzeri u nijansama sive ili kariranim uzorcima. Iako ćemo njih još uvijek zadržati u ormaru i nositi ovog proljeća, nova sezona donijela je i novi it modela koji klasičnom blejzeru donosi dozu osvježenja i odvažnosti te mu daje cool karakter. Kako izgleda savršeni blejzer za nadolazeće proljeće?

Novi modni favorit

Proljetna sezona spojila je blejzer kao jedan od najpoželjnijih odjevnih komada i (umjetnu) kožu kao jedan od najvećih trendova sezone kako bi stvorila neočekivani modni favorit koji ćemo poželjeti u vlastitoj garderobi. Kožni blejzer definitivno je neočekivano izdanje klasičnog blejzera, ali istovremeno i jedno od njegovih najboljih izdanja ikad.

Nakon što se istaknuo unutar kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2020. s potpisom poznatih modnih kuća i dizajnera poput Nanushke, Anine Bing i Petera Doa, kožni blejzer jedan je od odjevnih komada koji je na samom početku godine najavio proljetnu sezonu i u kolekcijama high street brendova poput Zare, Weekdaya i Topshopa. Nakon što je osvojio modni svijet od high enda do high streeta, kožni baloner svoje je mjesto pronašao i na street style sceni gdje smo ga imali prilike vidjeti u nekoliko odličnih odjevnih kombinacije koje su potvrdile njegov cool karakter, ali i otkrile njegovu moć transformacije.

Kako nositi novi modni favorit? Kožni blejzer odlično izgleda u kombinaciji s baš svim modnim klasicima i trendi modelima iz proljetnog ormara, a možda najbolje u kombinacijama inspiriranim minimalizmom devedesetih. Plave traperice i bijeli T-shirt sve su što vam treba uz kožni blejzer kako biste stvorili savršeni day-to-night look. Za rock’n’roll romantiku nosite ga u kombinaciji s omiljenim proljetnim haljinama i suknjama, a unutar poslovne garderobe svoj će savršeni spoj pronaći u elegantnim bluzama i poslovnim hlačama. Uz kožni blejzer, outfit mogućnosti je bezbroj, a sve što trebate je pronaći onaj savršeni model za svoju proljetnu garderobu. Dvadeset najboljih iz aktualnih kolekcija izdvojili smo u nastavku.

Sandro crni kožni blejzer proljeće 2020.
Sandro

Kožni blejzer u 20 modela za proljeće 2020.

Sandro crni kožni blejzer proljeće 2020.
Sandro
J Brand kožni blejzer proljeće 2020.
J Brand
& Other Stories kožni blejzer proljeće 2020.
& Other Stories
Anine Bing kožni blejzer proljeće 2020.
Anine Bing
Babaton kožni blejzer proljeće 2020.
Babaton
Nanushka kožni blejzer proljeće 2020.
Nanushka
Massimo Dutti kožni blejzer proljeće 2020.
Massimo Dutti
Veronika Beard kožni blejzer proljeće 2020.
Veronika Beard
Weekday kožni blejzer proljeće 2020.
Weekday
Zara kožni blejzer proljeće 2020.
Zara
Native Youth kožni blejzer proljeće 2020.
Native Youth
Off-White kožni blejzer proljeće 2020.
Off-White
Musier kožni blejzer proljeće 2020.
Musier
Topshop snake kožni blejzer proljeće 2020.
Topshop
Peter Do kožni blejzer proljeće 2020.
Peter Do
Nanushka smeđi kožni blejzer proljeće 2020.
Nanushka
Massimo Dutti bež kožni blejzer proljeće 2020.
Massimo Dutti
Brunello Cucinelli kožni blejzer proljeće 2020.
Brunello Cucinelli
L'Agence kožni blejzer proljeće 2020.
L’Agence
Topshop kožni blejzer proljeće 2020.
Topshop

Foto: IMaxTree, Instagram, Aritzia, Asos, J Brand, Massimo Dutti, Musier, Need Supply Co., Net-a-porter, Sandro, Topshop, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori