Košulja-haljina – ‘it’ model za jesensku sezonu

Košulja-haljina –
‘it’ model za jesensku
sezonu

Stigle su prve jesenske kolekcije i najavile još jednu uzbudljivu modnu sezonu ispred nas. Osim povratka omiljenim jesenskim klasicima i basic modelima koji će biti savršeni početak naših svakodnevnih kombinacije, rujan donosi i raskoš novih trendova koji će osvježiti i začniti našu garderobu i naš jesenski look. Od velikog povratka leopard uzorka do elegantnog izdanja western stila koji donosi kaubojske čizme i prepoznatljive detalje na klasičnim košuljama, kolekcije za jesen nisu razočarale. Osim velikih trendova koji su se istaknuli na modnim pistama već u ožujku kada su svoje jesenske kolekcije predstavile prestižne modne kuće, sredina srpnja donijela je prve high street kolekcije za jesen koje su istaknule nekoliko ‘it’ modela za novu sezonu među kojima se istaknula košulja-haljina.

KOŠULJA-HALJINA – ‘IT’ MODEL ZA JESEN 2018.

Mango

Spoj jednostavnih linija klasične muške košulje i haljine kao najženstvenijeg komada iz ženskog ormara ideja je s kojom su se u prvim jesenskim kolekcijama još jednom poigrali high street brendovi. Zanimljiva rekonstrukcija muške košulje i novi pogled na klasičnu percepciju haljine savršeno su se nadopunili u ovom jednostavnom, ali efektnom i svestranom komadu koji će obilježiti prve jesenske dane. Kao savršeni spoj klasičnog i suvremenog, jednostavnog i efektnog, košulja-haljina je svestrani komad za dnevne i večernje kombinacije.

U najpopularnijem izdanju kojeg krase udobni pamuk i neutralna boja ili jednostavan prugasti uzorak do novih izdanja inspiriranih jesenskim trendovima poput traper košulja-haljine i modela u leopard uzorku, košulja haljina bit će jedan od favorita u svakoj jesenskoj garderobi. Odlične modele koje već možete dodati u svoju shopping košaricu izdvojili smo u nastavku.

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

NET-A-PORTER

Veronica Beard

Emilia Wickstead

Silvia Tcherassi

Calvin Klein 205W39NYC

MASSIMO DUTTI

Massimo Dutti

TOPSHOP

Topshop

Topshop

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

ZARA

Zara

Zar

Zara

Zara

& OTHER STORIES

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

 

Učitati još
Zatvori