Košulja-haljina je savršeni odgovor na svaku modnu dilemu ovog proljeća

Košulja-haljina je savršeni odgovor na
svaku modnu dilemu ovog proljeća

Svaka nova sezona donosi nove modne favorite koji će se naći u središtu modnih trendova, naših ormara i svakodnevnih kombinacija. Od obožavanih klasika koji se uvijek iznova ističu kao osnova garderobe i kao dobar početak svake kombinacije do najnovijih trendova koji unose osvježenje u garderobu i daju efektan izgled svakoj kombinaciji, proljetna sezona još jednom je donijela raskošnu modnu priču kojoj vladaju bogata paleta boja, prozračne siluete i lagani materijali. Iako su proljetne kolekcije donijele baš svaki odjevni komad i modni dodatak koji možemo zatrebati ili poželjeti u novoj sezoni, tek nekoliko njih istaknulo se među onim svestranim modnim favoritima koji će s lakoćom odgovoriti na svaki modni izazov.

Uz kombinezon i lagano odijelo koji će ovog proljeća odlično izgledati kako u ležernom i poslovnom, tako i u onom najsvečanijem izdanju, proljetne haljine su odjevni komad s kojim ni ovog proljeća ne možete pogriješiti, osobito kada je riječ o klasičnim krojevima koji stvaraju elegantni look i s lakoćom se transformiraju ovisno o prilici. Košulja-haljina jedan je od tih najsvestranijih modela koji se moraju naći na vašoj proljetnoj shopping listi.

PROLJETNI FAVORIT KOJI ĆEMO NOSITI UVIJEK I SVUGDJE

Spoj jednostavnih linija klasične muške košulje i haljine kao najženstvenijeg komada iz ženskog ormara ideja je s kojom su se još u proljetnim kolekcijama poigrale modne kuće i high street brendovi. Zanimljiva rekonstrukcija muške košulje i novi pogled na klasičnu percepciju haljine savršeno su se nadopunili u ovom jednostavnom, ali efektnom i svestranom komadu koji posljednjih godina ne prestaje plijeniti pažnju.

Košulja-haljina nosi neodoljivi spoj elegancije i udobnosti, baš sve što možemo poželjeti u savršenom proljetnom komadu. Istovremeno klasična i moderna, jednostavna i efektna, košulja-haljina ove je sezone otkrila svoj svestrani karakter u pregršt različitih modela koje krase novi trendovi, raskošni uzorci i trendi tonovi i detalji.

KOŠULJA-HALJINA U 44 MODELA ZA NOVU SEZONU

Od najpopularnijeg izdanja kojeg, osim udobnog pamuka i bijele boje, krase klasičan kroj i jednostavne linije do trendi modela u kojima su modne kuće i brendovi u potpunosti dekonstruirali onaj poznati izgled ovog modnog klasika, košulja-haljina uvijek je izbor koji će bez puno pomoći dodataka i drugih proljetnih favorita izgledati divno. U nastavku donosimo 44 modela iz aktualnih kolekcija modnih kuća, dizajnera i brendova koje sve možemo opisati kao jedan odjevni komad u kojem se krije savršena proljetna kombinacija.

Massimo Dutti

Sezane

Topshop

Zara

Zimmermann

Topshop

H&M

H&M Conscious

Mango

Zara

Agnona

Mango

H&M

Stine Goya

Topshop

Mango

Alexa Chung

Alaia

Rouje

Brandon Maxwell

Mango

Zara

Rouje

Bottega Veneta

Sezane

Massimo Dutti

H&M

& Other Stories

Chloe

Bottega Veneta

Rouje

H&M

Anna Quan

Massimo Dutti

Brunello Cucinelli

Massimo Dutti

Massimo Dutti

& Other Stories

H&M

Mango

Nanushka

Massimo Dutti

& Other Stories

Topshop

See by Chloe

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Rouje, Sezane, Topshop, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori