Košulja-haljine iz high street kolekcije za svaki jesenski ormar

Košulja-haljine iz high street
kolekcije za svaki jesenski ormar

@florencefordamoy

Jesenske kolekcije označile su početak još jedne uzbudljive modne sezone ispred nas. Osim povratka omiljenim jesenskim klasicima i basic modelima koji će biti savršeni početak naših svakodnevnih kombinacije, rujan donosi i raskoš novih trendova koji će osvježiti i začiniti našu garderobu i naš jesenski look. Od raskošnih bojama i uzoraka do elegantnog izdanja western stila koji donosi kaubojske čizme i prepoznatljive detalje na klasičnim košuljama, kolekcije za jesen nisu razočarale.

Osim velikih trendova koji su se istaknuli na modnim pistama već u ožujku kada su svoje jesenske kolekcije predstavile prestižne modne kuće, već prve high street kolekcije za jesen istaknule su nekoliko ‘it’ modela za novu sezonu među kojima se istaknula košulja-haljina.

Mango

Spoj jednostavnih linija klasične muške košulje i haljine kao najženstvenijeg komada iz ženskog ormara ideja je s kojom su se u jesenskim kolekcijama još jednom poigrali high street brendovi. Novi pogled na jedan od najpopularnijih modela iz ženske garderobe, haljinu, kroz rekonstrukcija muške košulje istaknuli su se kao savršena kombinacija za jednostavan, efektan i svestrani modni favorit koji će obilježiti jesenske dane. Kao savršeni spoj klasičnog i suvremenog, jednostavnog i efektnog, košulja-haljina je svestrani komad za dnevne i večernje kombinacije.

U najpopularnijem izdanju kojeg krase udobni pamuk i neutralna boja ili jednostavan prugasti uzorak do novih izdanja inspiriranih jesenskim trendovima poput traper košulja-haljine i modela u životinjskim ili retro floralnim uzorcima, košulja-haljina bit će jedan od favorita u svakoj jesenskoj garderobi. Odlične high street modele koje već možete dodati u svoju shopping košaricu izdvojili smo u nastavku.

Asos White
Zara
Mango
Y.A.S
Warehouse
French Connection
Whistles
Zara
Whistles
Mango
Zara
Mango
Massimo Dutti
H&M
H&M
Massimo Dutti
Zara
Neon Rose
H&M
Mango
H&M
Učitati još
Zatvori