Kombinezoni koje možete nositi od jutra do večeri

Kombinezoni koje možete nositi
od jutra do večeri

Svaka nova sezona donosi svoje novo izdanje kombinezona, komada koji se oduvijek, a osobito u posljednjih nekoliko godina, ističe kao udobnija i praktičnija alternativa ženstvenoj haljini. Iako se omiljenog ljetnog komada nismo morali odreći ni za najhladnijih dana, proljeće i ljeto u kolekcije i naše ormare vraćaju raskoš krojeva, silueta, boja i uzoraka koji kombinezon još jednom pretvaraju u zvijezdu sezone.

I dok smo ove zime u svoju garderobu dodali raskošne kombinezone od baršuna, plisiranih nabora ili modele optočene šljokicama koji su se kao efektan party izbor istaknuli u blagdanskoj sezoni, proljeće nas je vratilo prozračnijim modelima, jarkim i pastelnim bojama te razigranim uzorcima koje ćemo obožavati i unutar ljetnog ormara. Osim što je zagasite tonove polako zamijenilo proljetno šarenilo, a raskošni uzorci i lan obilježili prve modele za ljeto, neutralni tonovi bit će još uvijek najjednostavniji i najpopularniji izbor koji ćemo, u novim siluetama, prenijeti iz proljetne sezone u ljetnu garderobu i nositi od jutra do večeri.

KOMBINEZONI KOJE ĆEMO NOSITI OD JUTRA DO VEČERI

Kombinezon je postao toliko popularan komad da se zavukao u svaki dio naše garderobe i istaknuo kao savršeni izbor za baš svaku priliku. Uz jednostavne modele koji stvaraju ležerni dnevni look, kombinezoni su postali savršeni izbor čak i za one najposebnije prilike. U potrazi za savršenim kombinezonom uvijek tražimo onaj koji će nositi svestranost i prilagodljivost različitim prilikama koje će ga istaknuti kao savršeni izbor u proljetnom i ljetnom ormaru koji se u nekoliko brzih promjena modnih dodataka iz dnevnog transformira u večernji look. Za odabir savršenog kombinezoni koji ćete moći nositi uvijek i svugdje birajte modele koji nose ili kombinaciju jednostavnih silueta i decentnog uzorka, jarkih boja ili spajaju zanimljivu siluetu i trendi detalje s neutralnom paletom.

Massimo Dutti

Izbor najboljih modela kombinezona za ležerne, poslovne i večernje kombinacije donosimo u nastavku.

Stradivarius

Mango

Ganni

Tabita

J.Crew

Massimo Dutti

H&M

H&M

Mango

Massimo Dutti

Mango

Zara

Diane Von Furstenberg

H&M

H&M

H&M

Massimo Dutti

Zara

Zara

Mango

Mango

Stradivarius

 

Učitati još
Zatvori