Kombinacije koje dokazuju da bež boja nije nimalo dosadna

Kombinacije koje dokazuju da bež
boja nije nimalo dosadna

Još smo prošle godine zamijetili trend koji će se, kako se sad čini, u potpunosti popularizirati ovog proljeća. Radi se o monokromnim kombinacijama koje su osvojile svjetske trendseterice ponajprije zahvaljujući popularnosti kompleta i odijela te se odjednom iz dosadnog modnog izbora pretvorile u privlačnu ideju, bez obzira o kojoj boji se radilo.

Među popularnim svakodnevnim odabirima oduvijek su bile all black ili all white kombinacije koje su se izmjenjivale ovisno o godišnjim dobima te polako postale go to izbor za sve moguće prilike s obzirom na svoju mogućnost prilagodbe svakoj situaciji. No iskorak prema svijetlim tonovima definitivno je postao vidljiv ove zime kada se bež boja odjednom popela na vrh najpoželjnijih, i to ne samo u obliku jednog komada nego više njih, često rezultirajući all beige outfitima koji nose neku neobjašnjivu “mekanu” privlačnost. Zimi pletivo i grublje tkanine poput tvida i vune, a ljeti lagani materijali, pamuk, saten i lan, definitivno najbolje progovaraju kroz ovu, svemu prilagodljivu, nijansu.

Želimo nositi samo kombinacije u nijansama bež boje

Najčešći prigovor na potpuno bež look je monotonost kombinacije i mlaki dojam kombinacije, ali mi smo sakupili ideje trendseterica koje dokazuju da je sve samo ne dosadna. Osim toga, izvrsno se slaže s bijelom, sivom pa čak i crnom te pomaže u kreiranju outfita u kojima ćete se osjećati istovremeno opušteno i elegantno, spremni na sve od jutra do večeri.

Nije neobično da se bež kombinacije razbiju s upečatljivim detaljima, torbicama ili cipelama, no češće će street style zvijezde birati bež ili bijele modne dodatke kako bi se u potpunosti stopili sa svojim modnim odabirom. U nastavku pronađite inspiraciju koja će vam ovog proljeća promijeniti mišljenje o bež boji…

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori