Što odjenuti u veljači? Imamo ideje za sve dane pred nama

Što odjenuti u veljači? Imamo ideje
za sve dane pred nama

Veljača je već mjesec kada s pravom možemo reći da nam je dosta zime i hladnoće te da jedva čekamo proljeće. Nove kolekcije u trgovinama inspiriraju nas na sasvim nove odjevne ideje, a nemamo ih još priliku nositi jer nam temperature to ne dopuštaju. Čini se kako, iako iza ugla, topliji proljetni dani ipak neće stići tako skoro i kako ćemo morati reciklirati kombinacije od posljednjih nekoliko mjeseci.

S početkom svakog mjeseca donosimo vam vodič za svakodnevne kombinacije, pa smo tako i ovog puta pročešljali Instagram profile najdražih blogerica te proučili što one nose ovih dana. Teddy kaputi, bundice i dugi kaputi klasičnih krojeva i dalje su sastavni dio svake kombinacije upareni s bucama ili čizmama različitih modela. Kad su u pitanju dobar kaput i dobre cipele, zimi gotovo da i nije važno što se nalazi ispod. Ionako je uniforma konstantna većinu dana – deblje hlače ili traperice u paru s pletivom za maksimalno zagrijavanje.

Kombinacije za veljaču

Što se tiče trendseterica, formula ostaje ista, mijenjaju se samo različiti modeli i modni dodaci koji uvijek imaju moć začiniti stvar. U nastavku donosimo 25 ideja za preostalih 25 dana veljače.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori