Zavodljivi komadi na jedno rame za ljetne večeri

Zavodljivi komadi na jedno rame
za ljetne večeri

Neodoljivi top na jedno rame osvojio nas je još prošlog ljeta. Oštre linije, naglasak na jedno rame i odsutnost drugog donijeli su siluetu koje je izbivala iz modnih trendova neko vrijeme i vratili status trenda savršenog za večernje prilike i zavodljivi look. Proljeće i ljeto i ove su nas godine vratili modelima na jedno rame kao modnom trendu koji na decentan i odmjeren način otkriva malo kože, ističe ključnu kost ili statement asimetrični par naušnica koje će se savršeno slagati i nadopuniti s jednako asimetričnom linijom ovog zavodljivog trenda.

Osim topova koje ćemo nositi u kombinaciji s trapericama i mini suknja, elegantnim hlačama širokih nogavica i suknjama koje prelaze koljena, silueta na jedno rame ove se sezone istaknula i među najpoželjnijim modelima haljinama i kombinezona.

KOMADI NA JEDNO RAME ZA ZAVODLJIVI VEČERNJI LOOK OVOG LJETA

Sezane

Iako u svaku kombinaciju svojim asimetričnim linijama donosi zanimljivu siluetu, čarolija komada na jedno rame ne nalazi se u upečatljivim asimetričnim izrezima ili otkrivanju puno kože, već u suptilnoj modnoj igri koja malim otkrivanjem jednog ramena postiže maksimalno efektni izgled. Nakon suptilne asimetrije koja je krasila prve proljetne modele na jedno rame, ljeto je donijelo asimetriju stvorenu uz pomoć lepršavog volana, u najraskošnijim ljetnim materijalima i razigranim uzorcima. Od elegancije delikatnog topa na jedno rame od sjajne svile do romantičnih haljina i elegantnih kombinezona, komadi na jedno rame savršeni su dodatak svakoj ljetnoj garderobi za kojim ćemo nerijetko posegnuti u potrazi za efektnim večernjim lookom.

Za nekoliko tjedana ljetnih tuluma koji su još ispred nas, u nastavku smo izdvojili najbolje komade na jedno rame iz aktualnih kolekcija.

H&M

& Other Stories

Asos Design

Lisa Marie Fernandez

MIguelina

After Market

Asos Design

Halstone Heritage

Sezane

Zeus Dione

& Other Stories

Ulla Johnson

Sezane

Goen J

French Connection

Sezane

& Other Stories

Stella McCartney

H&M

H&M

Rosetta Getty

Theory

Lisa Marie Fernandez

Sezane

Missguided

Foto: Instagram, Asos, H&M, Net-a-porter, Sezane, Topshop, & Other Stories

Učitati još
Zatvori