Ključni basic komadi za proljetnu garderobu

Ključni basic komadi za
proljetnu garderobu

Milano Street Style

Milano Street Style

Početak proljeća u svaki ormar unijet će velike promjene. Zimske favorite zamijenit će novi i uzbudljivi trendovi koji će naš look transformirati uz pomoć novih silueta, boja i uzoraka koji istovremeno nose onaj prozračni karakter proljeća i utjelovljuju trenutna zbivanja na modnoj sceni. Iako su novi trendovi oni koji uvijek unose uzbuđenje u stvaranje garderobe i prvih kombinacija u sezoni, na početku svakog godišnjeg doba vraćamo se i onim svim poznatim elegantnim klasicima te najudobnijim basic komadima. Kao savršeni spoj jednostavnih linija, neutralnih boja i svestranog karaktera, basic komadi stvaraju savršeni početak svake garderobe u kojoj služe kao baza za kreiranje svakodnevnih kombinacija.

PROLJETNI BASIC KOMADI ZA SVAKU GARDEROBU

Nakon toplih zimskih basic komada poput bež kaputa, toplog sivog pletiva i crnih čizama od kojih se nismo odvajali posljednjih mjeseci, početak proljeća donosi jednako jednostavne i svestrane, ali prozračnije komade obojene najčešće svjetlijim bojama iz spektra neutralnih boja. Spojeni zajedno, proljetni basic komadi stvorit će minimalističke kombinacije koje donose jednostavan odgovor na svaku modnu dilemu, za svaku priliku i unutar granica svakog stila, a nerijetko se ističu i kao dio ormara u koji ćemo posegnuti kako bi njihovom jednostavnošću unijeli ravnotežu u eklektične kombinacije i poslužili kao savršena suprotnost raskošnim proljetnim komadima u trendi bojama i razigranim uzorcima.

London Street Style

London Street Style

Iako donosi brojne uzbudljive novitete, kroz prve proljetne kolekcije koje polako stižu na police naših omiljenih dućana, početak sezone vraća nas najdražim basic modelima. Dok istovremeno zadržava njihov svestran karakter i jednostavne krojeve, nova sezona osvježila je basic komade i stvorile nove, neodoljive modele koji će se istaknuti kao savršeni dodatak svakoj proljetnoj garderobi. U fokusu su se još jednom našli traper modeli koje predvode trendi modeli traperica.

Uz par traperica omiljenog kroja, savršeni početak svake proljetne garderobe i ultimativnu ležernu kombinaciju za toplu sezonu predstavlja T-shirt. Od sasvim običnih crnih i bijelih modela do najšarmantnijeg izdanja koju krasi prugasti uzorak, T-shirt je s razlogom jedan od najpopularnijih basic komada u svakom ormaru. Uz ležerni outfit koji stvara u kombinaciji s trapericama, T-shirt je odavno prešao granice ležernog stila i postao naš favorit i kad govorimo o opuštenim poslovnim i ležernim večernjim kombinacijama.

Paris Street Style

Paris Street Style

#LETSDENIM

Sve ključne basic komade za proljetnu garderobu na jednom mjestu uskoro ćete moći pronaći u jednoj od najiščekivanijih kolekcija sezone koju je za Lidl dizajnirala manekenka Heidi Klum. Nakon uspjeha prethodnih kolekcija, Heidi Klum se još jednom našla u ulozi dizajnerice. Nova Esmara by Heidi Klum Let’s Denim kolekcija donosi one ključne basic modele koji će biti savršeni početak vaše nove proljetne garderobe i koji će se tijekom nadolazeće sezone bez sumnje pretvoriti u vaše proljetne favorite. Iako dizajn i kroj novih modela s potpisom poznatog supermodela zadržavaju izvornu jednostavnost basic komada, Heidi ih je dodatno začinila s nekoliko efektnih detalja koje krije svaki model iz Let’s Denim kolekcije. Nova Esmara by Heidi Klum kolekcija u Lidl dućane stiže 8. ožujka, a naš izbor ključnih basic komada iz kolekcije pronađite u nastavku.

Esmara by Heidi Klum

Esmara by Heidi Klum

Foto: IMaxTree, Esmara by Heidi Klum

Učitati još
Zatvori