20 klasičnih high street salonki s modernim pomakom za večernje izlaske

20 klasičnih high street salonki s modernim
pomakom za večernje izlaske

Klasične salonke su jedan od omiljenih modnih favorita koje će spasiti svaku odjevnu kombinaciju kada nismo sigurni u koje cipele uskočiti. High street modeli iz kolekcija koje najavljuju uzbudljivo proljeće izgledaju jednako dobre kao i one high end. Modeli koji su osvanuli na policama omiljenih brendova dobili su moderan pomak koji je starom klasiku podario urbani štih. Proljeće je u dolasku, a to znači da će se otvarati terase, a mi ćemo češće odlaziti u večernje izlaske. Za plesanje do zore ili pak ležerne večere u finim restoranima, klasične salonke nameću se kao logičan odabir.

Klasične salonke s modernim pomakom

Nakon uzbudljivih blagdanskih partyja na koje smo nosili divne gležnjače i čizme s potpeticom, topliji dani pozivaju na otvorenije modele cipela. Modne kombinacije postat će lepršavije i laganije, a klasične salonke neobičnog dizajna i boja dodatno će podići cijeli outfit. Svaka žena složit će se da u ormaru nikada ne može biti previše cipela. To je jedan od onih komada u garderobi koji u trenu donose preobražaj iz dnevnog u večernji ili ležernog u formalni look.

Odlični komadi s potpisom poznatih high street brendova osvanuli su na policama u novom ruhu. Upečatljivi detalji, jake boje i neobične potpetice krase bezvremenske modele koje ćemo nositi ovog proljeća. Iako se klasične salonke uglavnom povezuju s poslovnim kombinacijama, modeli u nastavku istaknuli su se kao najbolji odabir za večernje izlaske.

High street modeli za večernje izlaske

Reserved

Reserved

River Island

River Island

Stradivarius

Stradivarius

Uterqüe

Uterqüe

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

Jessica Simpson

Mango

Mango

Mango

Mango

& Other Stories

Bershka (Avenue Mall)

Carrano

Foto: ZARA, Reserved, Mango, & Other Stories, Bershka, Shoe Box, Uterqüe, Stradivarius, River Island

Učitati još
Zatvori